Katso kuva!

Erika Helin vilauttaa! Hameenhelma heiluu tuulessa kuin Marilyn Monroella – katso!

Kotimaa | 04.03.2021 20:17

Entinen Miss Suomi -finalisti Erika Helin hurmaa ihanan kesäisellä kuvalla, jossa hänen hameenhelmansa heiluu tuulessa. Otos tuo mieleen väkisinkin ikonisen näyttelijän Marilyn Monroen, koska Erikan vaate on noussut samalla tavalla tuulenpuuskassa. 

Suomalainen povipommi ei Instagram-julkaisussaan poseeraa samalla tavalla kuin Marilyn ikonisessa kuvassaan, minkä takia Erikan hameen alta silti vilahtaa esiin jotain ylimääräistä. 

Lue myös: Povipommi ei vähästä hätkähdä! Erika Helin vastasi hulvattomalla tavalla mielensä pahoittajalle: ”Aion käyttää minulle suotua valtaa miesten oikeuksien hyväksi” 

Hänen otoksessaan pilkistää heiluvan hameen alta Erikan vitivalkoisen puhtaat pikkuhousut, sillä hän ei yritä pidellä hametta kurissa käsillään. Tämän ansiosta hänen siloiset säärensä näkyvät kaikessa kunniassaan, ja Erikan lantion kupeessa oleva tatuointikin kurkkaa esiin. 

- Yhtenä aurinkoisena ja tuulisena päivänä tapasin uskomattoman valokuvaajan Beppe Vellan ja menimme kävelylle, Erika kertoo. 

Kuvaussessio oli ilmeisesti hyvin onnistunut, sillä valokuvaaja iloitsee Erikan kanssa työskentelystä päivityksen kommenteissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Muutti maltalle

Portugalin Playboyssa poseerannut povipommi muutti viime syksynä Helsingistä. Hän lähti Maltan aurinkoon vain puolitoista vuotta pääkaupungissa asumisen jälkeen. Yhdeksi muuton syyksi Erika paljasti saaneensa tarpeekseen suomalaisista miehistä.

Lue myös: Povipommin yllätys! Erika Helin muuttaa Maltalle: Kyllästyin sikamiehiin! 

- En halua tuomita kaikkia miehiä yhden huonosti käyttäytyvän vuoksi, mutta nyt ei ole kiinnostusta deittailla ketään. Vaikka joku ihana mies löytyisikin, en tiedä, kuinka ryhtyisin rakentamaan luottamusta näin huonojen kokemusten jälkeen, Erika huokasi Seiskalle syyskuussa. 

Hän antoi Seiskalle viime vuoden heinäkuussa tiukkasanaisen haastattelun, jossa hän avautui exänsä räppäri Gettomasan pettämisestä. 

- Toivotan heidän suhteeseensa kaikkea hyvää. Jos juttu alkaa pettämisestä, niin todennäköisesti se myös päättyy siihen.

20200827 HELSINKI. HAAGA. Erika Helin. PHOTO: ATTE KAJOVA
Hän kaipasi myös kipeästi maisemanvaihtoa ennen maasta muuttamista. Kuva Atte Kajova.

Lue myös: Erika Helin kärsii vieläkin kokemastaan seksuaalirikoksesta: ”Ei se ole niin, että raiskaus tapahtuu, ja se on siinä”  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan arkisto, Esa Arola, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!