fbq
Kotimaa
22.04.2021 19:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram
Julia Aaltonen
EOTB-Julia aikoo hankkia itselleen uudet ja näyttävät silikonirinnat: "En halua luonnollista lopputulosta!"
Kotimaa
22.04.2021 19:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram

Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Julia Aaltonen, 19, menee huomenna perjantaina (23.4.) rintojen suurennusleikkaukseen. Julia voitti rintaimplantit somessa järjestetystä kisasta, jossa yleisö äänesti hänet voittajaksi. 

Tosi-tv-kaunotar suuntaa Viroon Plastiikkakirurgia Finestin klinikalle. Julialle laitetaan uudet Perle-implantit, ja hän toivoo näyttävää lopputulosta.

- Konsultaatiossa tein selväksi, etten tavoittele luonnollista lopputulosta. Pidän laitetusta ulkonäöstä, ja haluaisinkin todella isot rinnat, Julia kertoo Seiskalle.

Lue myös: Nainen leuhki TikTok-videollaan seksikumppaneidensa määrällä - EOTB-Julia raivostui: "Hyi v**tu, ei!"

Kaunotar on valmistautunut leikkaukseen hyvin. Eniten häntä jännittää leikkausta edeltävä nukutus. 

- Kaverini tulee mukaan henkiseksi tueksi. En ole aiemmin ollut missään leikkauksessa, niin ehkä se nukutus jännittää hieman. Mutta luotan kirurgiin ja klinikkaan täysin, ja odotan, että pääsen näkemään lopputuloksen!

Pitkäaikainen haave toteutuu vihdoin

Julia paljastaa, että hänen luonnostaan pienet rinnat ovat vaikuttaneet hänen itsetuntoonsa.

- Minulla on tällä hetkellä B-kuppikoon rinnat. Minusta tuntuu, että isommat rinnat vaikuttavat todella positiivisesti ulkonäkööni. Olen teini-iästä asti haaveillut näyttävistä silikonirinnoista, Julia kertoo.

Lue myös: Kuvat ei herkille! "Huulitäytteet ihan päin helvettiä" - EOTB-Julian kauneushoito meni pahasti pieleen: "Huuleni ovat pilalla!"

Kaunottaren mukaan hänen poikaystävänsä on suhtautunut leikkaukseen erittäin hyvin.

- Hän tukee minua päätöksessäni täysin ja on luvannut auttaa minua toipumisprosessin aikana esimerkiksi kotitöissä ja koiran ulkoiluttamisessa. 

- Miestänikin jännittää kyllä hieman, millainen lopputuloksesta oikein tulee, Julia paljastaa. 

Julia aikoo avoimesti kertoa toimenpiteestä somessa. Hän haluaa jakaa omat rehelliset mielipiteensä koko prosessista. 

- Minulle on tärkeää, että jaan tätä matkaa myös somessa. Jos joku muukin miettii leikkausta, niin ehkä minun kokemukseni ja mielipiteeni voivat auttaa muita tekemään omat päätöksensä leikkausten suhteen, tosi-tv-kaunotar toteaa.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!