fbq
Kotimaa
17.02.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Johanna Pulkkinen
Entinen tosi-tv-tähti avoimena! Raskaana olevan Johanna Pulkkisen koko perhe sairastui koronaan: "Toivotaan, että meidän kenenkään oireet ei tästä pahenisi"
Kotimaa
17.02.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Raskaana oleva tosi-tv-tähti Johanna Pulkkinen on sairastunut koronaan. Johanna kertoi asiasta Instagram-tilillään. 

Johanna kertoi miehensä Pekka Raution tunteneen lievää kurkkukipua, minkä seurauksena hän hakeutui koronatestiin. Testi osoittautui positiiviseksi, ja sen jälkeen koko perhe kävi testeissä. Lopulta selvisi, että he kaikki olivat sairastuneet koronavirukseen.

Big brotherista, Viidakon tähtösistä ja Tuulitunnelista tutulla kaunottarella on nykyisen kumppaninsa kanssa vuonna 2019 syntynyt tyttö. Lisäksi hänellä on toinen lapsi edellisestä suhteestaan.

Täytyy kyllä sanoa että on onni asua Suomessa. meiän perheen isukki tunsi ihan todella pientä kurkkukipua ja hakeutui tuttuun tapaan jälleen korona testiin, koronabotin kautta ajan sai nopeesti ja lähelle. testituloskin tuli saman illan aikana, tällä kertaa se vaan oli positiivinen. mä varasin heti itselle ja lapsille myös ajat testiin seuraavalle aamulle ja Pekka piti varuiksi maskia kotona ja nukku eri huoneessa. No mehän oltiin jo tartunta saatu ja kaikille tuli positiivinen testitulos, Johanna kirjoitti Instagramissa.

Lue myös: Silikoneista luopunut BB-Johanna löysi uuden kullan - tuttu fitness-lavalta! Katso kuvat!

Lievät oireet

Johannan mukaan hänen miehensä hajuaisti on heikentynyt rajusti. Muiden oireet ovat olleet lievempiä.

- Suosittelen kyllä kaikille et hakeutuu noihin korona testeihin tosi pienestäkin oireesta, meilläkin nyt 4 korona positiivista kotona eikä osan olojen puolesta vois yhtää epäillä (ainakaan vielä) että olisi mitää . lapset pomppii pitkin seiniä . itellä nyt tullut pientä köhää ja tää myös alko sellasella mini kurkkukivulla. Pekalla pikku flunssa ja hajuaisti mennyt nii pahasti ettei haistanut vaipparoskista ku kävi sen heittää roskakatokseen.

Lue myös: Oho, BB-seksipommi Johanna Pulkkinen ei poistanutkaan silikoneja, vaan otti uudet - katso kuva jättirinnoista!

Raskaana oleva Johanna kuuluu riskiryhmään. Hän kertoo saaneensa hyviä ohjeita lääkäriltä, ja hän joutuu turvautumaan ihon alle pistettäviin verenohennuslääkkeisiin raskauden loppuun saakka. 

- Meille soitti todella ystävällinen nainen tartuntatautiyksiköstä ja käytiin tosi hyvin kaikki asiat läpi ja samana iltana jo lääkäri soitti ja infosi että seuraavana aamuna mulle soitetaan sopiakseen aikaa verenohennuslääke pistosten näyttämiseen, tän raskauden takia mulla on korkeampi veritulppariski niin tuun pistää tota lääkettä nyt sektioon asti ja sen jälkeenkin näillä näkymin. Nyt toivotaan että meidän kenenkään oireet ei tästä pahenisi ja varsinkin lapset ja tää masuasukki voisi hyvin. ps. Nyt saatiin sitä yhteistä perheaikaa sit kunnolla. onneks on sallittua käydä ulkoilee lastenkaa paikoissa missä ei oo muita. pysykäähän terveinä ja pidetään toisista huolta. jos sulla on hyviä vinkkejä tähän toipumiseen nii saa kertoo ja miten on muuten mennyt tämä eristysaika. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »