Vain Seiskassa!

Ensimmäinen yhteiskuva julki! Ex on the Beach Suomen Julia asuu avoliitossa mysteerirakkaansa kanssa: "Toukokuussa meillä tulee vuosi täyteen!"

Kotimaa | 27.02.2021 15:40

Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta tuttu Julia Aaltonen, 19, asuu nykyään onnellisesti avoliitossa rakkaansa kanssa. 

Julia paljasti Seiskalle, että onnellinen pari on pitänyt yhtä jo yhdeksän kuukautta. 

- Toukokuussa meillä tulee vuosi täyteen, Julia hehkuttaa.

Lue myös: Kuvat ei herkille! "Huulitäytteet ihan päin helvettiä" - EOTB-Julian kauneushoito meni pahasti pieleen: "Huuleni ovat pilalla!"

Tosi-tv-kaunotar toteaa, ettei halua tuoda miestään julkisuuteen.

- Halutaan pitää meidän parisuhde-elämä yksityisenä, vältytään siten kaikelta turhalta ylimääräiseltä, eikä koidu mitään turhia ongelmia tai päänvaivaa meidän suhteessa. Ehkä hän itse joskus nousee julkisuuteen musiikin teon parissa, kun on siihen valmis, Julia vihjailee. 

Lue myös: "Julia on uhkaillut minua" - Ex on The Beach -Iita kertoo oman näkemyksensä kohuriidasta Julian kanssa: "Olen kiitollinen, että hän teki minusta rikosilmoituksen!"

Seiskan lukijat pääsevät kuitenkin näkemään onnellisen pariskunnan ensimmäistä kertaa ikinä yhteiskuvassa.

Julia ei halua paljastaa rakkaansa henkilöllisyyttä, joten miehen kasvot on peitetty hänen yksityisyytensä suojaamiseksi.

Lue myös: Nainen leuhki TikTok-videollaan seksikumppaneidensa määrällä - EOTB-Julia raivostui: "Hyi v**tu, ei!"

Ex on the beach suomi julia

"Pitkäaikainen unelma toteutuu vihdoin"

Julia paljastaa, että pariskunta pohtii muuttavansa isompaan asuntoon lähitulevaisuudessa. Lisäksi hänen pitkäaikainen haaveensa toteutuu piakkoin. 

-  Some on työllistänyt minut osittain hyvin. Voitin kilpailussa rintaimplantit, ja ennen kesää olisi tarkoitus mennä leikkaukseen! Pitkäaikainen unelma toteutuu vihdoin, Julia iloitsee.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia aloittaa myös kosmetologin opinnot ensi syksyllä.

- Keskeytän turvallisuusalan opintoni, minua on aina meikkaus ja kaikki tällaiset hoidot kiinnostaneet paljon!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Julian kotialbumi, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!