Katso kuvat!

Ei aina voi onnistua! Iina Kuustonen sai oudon paketin synttärilahjaksi: ”Osuva lahja kasvissyöjälle!”

Kotimaa | 18.04.2021 16:30

Lukuisista kotimaisista tv-sarjoista tunnettu näyttelijä Iina Kuustonen juhli syntymäpäiviään Suomen pohjoisosassa. Hän lähetti terveisiä 37-vuotispäivänään sosiaalisen median välityksellä, kun julkaisi Instagram-tilillään kahden kuvan päivityksen. 

Näyttelijä paljasti julkaisussaan, millaisia lahjoja oli saanut juhlapäivän kunniaksi, vaikka kaikki niistä eivät olleet loppuun asti ajateltuja. 

- Synttäriterveisiä Lapista ja kiitos kaikista onnitteluista! Yhdet ikimuistoisimmista on nämä toiset Lapissa vietetyt, kun sain maskibussissa Janne Katajalta lahjaksi suklaata ja vettä. Hän oli tarkkaillut mua, ja tiesi mistä todella tykkään, ja mitä menee paljon. Sain myös kalliin lihamyllyn, joka on toki osuva lahja kasvissyöjälle, Iina kertoo. 

Lue myös: Voi miten söpöt julkkisserkukset! Iina Kuustosen sydämelliset onnittelut Sami Hedbergille sulattavat sydämen – ihanat nostalgiakuvat kaksikosta lapsina 

Iina on kuvaamassa suosittua Ivalo-sarjaa Lapissa, jossa hän esittää poliisia. Jännityssarjassa on hyvin paljon kotimaisia tähtiä, sillä siinä näyttelevät Iinan ja Jannen lisäksi Pihla Viitala ja Kari Ketonen

Näyttelijäpari

Iina on pitänyt yhtä näyttelijäkomistus Sebastian Rejmanin kanssa jo useamman vuoden. Onnellisesta yhdessäolosta huolimatta kaksikkoa ei kovin usein yhteiskuvissa nähdä. Tämän takia oli hyvin yllättävää nähdä heidät yhdessä viime vuoden Kultainen Venla -gaalassa, jossa he poseerasivat kylki kyljessä. 

Lue myös: Poliisikaunotar Iina Kuustosen hyytävä paljastus Ivalo-sarjan kuvauksista! 

- Tämä oli ensimmäinen kerta! Emme miettineet tätä asiaa. Jos meillä on kaksi yhteistä lasta, niin ehkä voimme poseerata yhdessä kuvassa, Mert Otsamon suunnittelemaan pukuun pukeutnut Iina totesi Seiskalle.

iina kuustonen sebastian rejman kuva timo korohen
Pariskunnalla on kaksi lasta. Kuva Timo Korhonen. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!