fbq
Kotimaa
01.04.2021 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen ja Teemu Packalen muuttivat uuteen kotiin!
Kotimaa
01.04.2021 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitnesstähti ja hyvinvointivaikuttaja Eevi Teittinen, 32, iloitsi Instagramissaan muuttaneensa uuteen kotiin yhdessä kumppaninsa, vapaaottelija Teemu Packalenin, 33, kanssa.

Eevin ja Teemun uusi koti löytyi Helsingistä Linnanmäen lähistöltä, ja siinä on 36 neliötä.

- Huomenna viedään tavarat sinne. En tosin vielä tiedä, laitanko asunnon valmiiksi remontoituna plus sisustettuna vuokralle, vai löytyykö sille omaa käyttöä riittävästi. Vuosi näyttää. Toivottavasti tämä tilanne rauhoittuu pian ja päästään takaisin kunnon töihin, Eevi kirjoitti muutama päivä sitten sosiaalisessa mediassa.

Muuttopäivän aattona Eevi haikaili vielä tyhjenevän kodin perään, mutta haikeus vaihtui iloksi, kun tavarat oli saatu siirrettyä uuteen osoitteeseen.

-  Ehdittiin asua vuosi tässä ihanassa lumokodit vuokrakodissa, ja nyt on aika kääntää uusi sivu. Fiilis on todella haikea, koska lumolaisena oli kieltämättä helppoa ja vaivatonta asua.

Lue myös: Vapaaottelija Teemu Packalénilla on kaksi kotia fitnesskaunotar Eevi Teittisen kanssa: Ei tarvitse pyöriä kavereiden nurkissa!

Ikävä saattaa yllättää

Fitnessmalli myös kertoi nauttineensa työasunnon ja kaupunkikodin tarjoamista hyvistä yhteyksistä, ystävistä ja sukulaisista.

- Olin kyllä kuvitellut vuoden hieman toisenlaiseksi, sillä vuokrasin asunnon juuri ennen koronaa. Suurin osa töistäni on kuitenkin ollut aina Helsingissä, mutta viime vuosi oli monin tavoin erilainen. 

Eevi arveli, että ikävä vanhaan kotiin saattaa vielä yllättää muuton jälkeen.

- Toivottavasti tämä ihana koti saa hyvät uudet asukkaat. Tätä energiaa, maisemaa ja oikeastaan ihan kaikkea tulee aito ikävä.

Lue myös: Työ ja vapaa-aika sekoittuu! Vapaaottelija Teemu Packalénilla yhteinen bisnes fitness-rakkaansa Eevi Teittisen kanssa: Onneksi Eevi osaa…

Pientä pintaremonttia

Muuton jälkeen Eevi iloitsi ja kauhisteli samaan aikaan vallitsevaa kaaosta.

- Remontti on kesken, ja kaikki rojut keskitetysti 36 neliöön. Luulen, että laitan taas osan tavaroista myyntiin.

Eevi ihmettelee puheita, joiden mukaan hän jälleenmyisi ilmaiseksi saamiaan huonekaluja, ja korjaili näitä huhupuheita.

- Ei, en minäkään niitä valitettavasti ole ilmaiseksi saanut, vaan ihan tavallisena tyyppinä kauppaan kävellyt ja tingannut niin pirusti, Eevi hekotteli Instagramissaan nauruemojien kanssa.

Eevin ja Teemun uudessa kodissa on juuri tehty putkiremontti, eli uusittu myös keittiö ja wc-tilat. Asunnosta olisi tarkoitus Eevin mukaan vielä vaihtaa tummat laminaatit pois ja maalata seinät, sekä päivittää parvi nykyaikaan.

- Pientä pintaremonttia taas siis luvassa. Kivaa viikkoa tyypit, pirtsakka Eevi kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »