Katso kuvat!

Diilissä rakastuneet Sampo Kaulanen ja Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen viettävät yhdeksättä hääpäiväänsä - koskettavat päivitykset julki: "Me vannottiin tavatessamme..."

Kotimaa | 14.04.2021 11:59

Sampo Kaulanen ja Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen juhlivat tänään keskiviikkona (14.4.) yhdeksättä hääpäiväänsä.

Sampo ja Minttu tapasivat vuonna 2010 kansanedustaja Hjallis Harkimon luotsaaman Diili-ohjelman kuvauksissa.

Rakkaustarina ei kuitenkaan roihahtanut heti täysiin liekkeihin, koska Minttu muutti tyttäriensä kanssa vuodeksi asumaan isänsä kotimaahan Yhdysvaltoihin.

- Meillä oli pitkään on–off-hässäkkää, Minttu kertoi kolme vuotta sitten Seiskan haastattelussa.

Lue lisää: Michele Murphy-Kaulasen Jasmi-tytär avautuu äitinsä ja Sampon suhteen alusta: Olin ylisuojelevainen – ”Sampo vitsaili kustannuksellani!”

Arkistovideo: Tämän takia seksihalut katosivat Selviytyjät Suomessa: "Niin sanotusti eivät bambut jytkänneet!”

"Olet elämäni rakkaus"

Minttu julkaisi hääpäivän kunniaksi koskettavan päivityksen Instagram-tilillään. Julkaisun kuvissa nähdään pressikuvat Mintusta ja Samposta Diilissä, hurmaava hääkuva sekä ihastuttavia perhekuvia. 

Tekstissä Minttu avautuu heidän parisuhteen alkuajoista.

9-vuotta naimissa tänään. Tarinan opetus - NEVER SAY NEVER. Me vannottiin tavatessamme ettei koskaan muuteta yhteen, hankita asuntolainaa, lapsia tai mitään muutakaan yhteistä. Ihan casuaalia deittailua. Well 9 vuotta myöhemmin mikään noista ei päde.  On avioliitto, meidän ja teidän lapset, firma/firmoja joita luotsataan ja se asuntolainakin. 

Lue myös: Sampo Kaulaselta hykerryttävä hygieniatilitys Minttu-vaimostaan: "Ei voi sietää pershikeä, taivas varjele Farmi-kilpakumppaneita" - katso!

Minttu toteaa kokeneensa myös epävarmuutta suhteen aikana. Hän kertoo olevansa todella kiitollinen kumppanistaan.

Ei oo yks eikä kaks kertaa kun olen epäillyt ettei tää ikinä tuu kestään. Oon halunnu heittää hanskat takkaan sen tiskin sijaan. Mut tässä me vaan porskutetaan. Voin edelleen sanoa, että olen naimisissa mun parhaan ystäväni, rakastajani ja sielunkumppanini kanssa. @kaulasam olet elämäni rakkaus - kiitos näistä vuosista.

Minttu tuo kirjoituksessaan ilmi, että pariskunta on kokenut myös vaikeampia aikoja. Kaikki hetket eivät ole aina olleet täydellisiä, mutta Mintun mukaan hän ei ikinä haluaisi vaihtaa kumppaniaan pois. 

- Niihin mahtuu naurua, kokemuksia, itkua, raivoa, rakkautta. Elämää. Valehtelisin jos väittäisin etten päivääkään vaihtais pois. Vaihtaisin, oikeastaan antaisin. Mut sua en. En taas tällä hetkellä. Rakastan sua, Minttu päätti kirjoituksensa.

"Rakastan sua"

Sampo onnitteli vaimoaan omalla Instagram-tilillään. Mies kertoo, ettei antaisi päivääkään pois, kun taas Minttu totesi omassa kirjoituksessaan, että pariskunnalla on ollut myös rankempia aikoja.

Hyvää hääpäivää rakas @kauppiaanrouva. Ompa se vain ollu melkonen matka sinun kanssa. On ollu mahtavaa aikaa ja oot kasvattanu minua enemmän ku mikään oppikoulu koskaan! Päivääkään en antas pois! Toivon että tämä matka on vasta alkutaipale! Rakastan sua! Ps.kaikkeen se Diiliin osallistuminen veikin, Sampo kirjoitti julkaisuunsa.

 Lue myös: Sampo Kaulasen Minttu-vaimo erittäin aistikkaana: ”Tarvitset vain rakkautta” – katso viehättävän kuuma kuva!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!