fbq
Mikko Vehmas

Diili-finalisti Mikko Vehmas mukana erikoisessa sopassa, nyt hän kommentoi itse: "En joutunut vankilaan"

Diili-kilpailija Mikko Vehmaan, 43, ravintola Pub Sirdien sosiaalisen median touhuista on valitettu mainonnan esteettisyyttä valvovalle neuvostolle. Neuvosto antaa lausuntoja siitä, onko tietyn tuotteen tai palvelun mainonta tai muu markkinointitoimenpide hyvän tavan mukainen ottaen huomioon Kansainvälisen kauppakamarin markkinointisäännöt.

Tällainen on Diilin uusi voittaja! Juhli häitään hulppeasti Italiassa - paljastaa suunnitelmansa tulevaisuudelle

Mikko julkaisi Instagram-tilillään hämmentävän kuvakaappauksen hänelle lähetetystä sähköpostiviestistä. Siinä keskuskauppakamarin pääsihteeri vastaa Diili-kilpailijalle.

Hei! Mainonnan eettinen neuvosto on päättänyt, ettei se anna lausuntoa asiassa, koska lausunnonpyytäjällä ei ole asialegitimaatiota eli asiavaltuutta. Asia jätetään tutkimatta. Hyvää kesää!, Mikolle vastataan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Alkaa maine kärsiä, ku edes tutkintakynnys ei ylity! Mikko lohkaisee, avaamatta asiaa sen tarkemmin. On epäselvää, mistä asiasta valitus on tehty.

Diilin jäätelöjakso: Projektipäällikkö sai kenkää - katso kuka

Bisnesmiestä ei kuitenkaan pysäytä hänen toiminnastaan mielensä pahoittaneet ihmiset. 

En joutunut vankilaan. Pysykää silti kuulolla, loppuviikosta saattaa taas tärähtää…, Mikko kirjoittaa.

 Tätä et nähnyt tv:ssä! – Mikko Vehmas kuuli kohtalokkaat sanat ennen finaalitehtävää: ”Ei tarvitse harjata kuin yksi vanha spurgu”

Mikko Vehmas kilpaili supersuositussa Diili-ohjelmassa jääden toiselle sijalle. Ohjelman voitti Clarissa Hedman.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mikko on ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjä. Hän pyörittää Majava-baarejaan Helsingissä ja Tampereella. Jutussa mainittu Pub Sirdie kuuluu myös hänen ravintoloihinsa.