fbq
Kotimaa
21.06.2021 13:51
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto
Ilkka Danny Lipsanen
Danny yllättää: omistaa uuden kappaleensa tyttärenpojalleen! "Keskeisiä elämänviisauksia ohjeeksi lapselle"
Kotimaa
21.06.2021 13:51
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto

Koko kansan tunteman Dannyn eli Ilkka Lipsasen, 78, uusi singlelohkaisu Liian aikuinen näkee päivänvalon tämän viikon perjantaina 25. kesäkuuta.

Janne Rintalan tekemän vauhdikkaan kappaleen iskelmätähti haluaa omistaa omalle lapsenlapselleen.

Lue myös: Danny virittelee uutispommia! Hittinikkarin kanssa voimansa yhdistänyt Iso D salamyhkäisenä tulevasta levystään: Tulee sisältämään suorastaan helvetillisen hitin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANNY "ISO D" (@dannyisod)

Jatkaa vakavaa linjaa

Tiedotteen mukaan uusi kappale jatkaa Dannyn tuoreimpien julkaisujen vakavahenkistä linjaa, mutta tällä kertaa hieman kevyemmällä poljennolla. Uusimmankin singlen tuotannon takana on häärännyt Mökkitie Recordsin Timo Ruokola

– Kappaleessa on mukana keskeisiä elämänviisauksia ohjeeksi lapselle, mutta ne sopivat varmasti hyvin ohjeiksi elämään meille kaikille. Teimme Janne Rintalan kanssa kappaleen tyttärenpojalleni, mutta laulan sen kaikille maailman lapsenlapsille, Danny veistelee tiedotteessa.

Lue myös: Helmi Loukasmäki on kuin luotu showbisnekseen – näin vuolaasti iso D ylistää kaunotarta: ”Vaatimaton ihminen ja poikkeuksellinen hehku!”

Iskelmätaivaan kiintotähti solmi sopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa keväällä 2021 ja osallistui myös UMK-kilpailuun kappaleella Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua.

Arkistovideo: Danny Texasissa keväällä 2019

Lue myös: Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »