fbq
Bess.

Danny-rakas takapiruna! Bess pölähti Iskelmä-gaalaan avonaisessa asukokonaisuudessa – ”Parhaimmat mustat mitä kaapista löysin”

Hittilaulaja Bess eli Essi Launimo, 30, putsasi palkintopöydän muutaman viikon takaisessa Emma-gaalassa. Neljä Emma-pystiä pokannut poppari pölähti perjantai-iltana Iskelmä-gaalan punaiselle matolle Tampereen Nokia-areenassa.

– Gaalahumu vain jatkuu! Hädin tuskin tässä on edes edellisestä selvinnyt, mutta mikäs siinä. Aikamoista, Bess myhäili Nokia-areenan uumenissa.

Palkintorohmu oli sonnustautunut tummaan mutta näyttävään asukokonaisuuteen.

– Minulla on ylläni tällainen kirppislöytö ja omat goottihousut. Parhaimmat mustat mitä kaapista löysin, hän hymyili.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mukanaan Bessillä oli myös 30 vuotta vanhempi Danny-rakas, mutta tämä antoi tällä kertaa tyttöystävänsä paistatella yksin parrasvaloissa.

Ikäero ei paina! Palkintorohmu Bess hehkuttaa komeaa tanskalaisrakastaan: ”Danny on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut”

Bess eli Essi Launimo, 30, poseerasi tyylikkäänä Iskelmä-gaalan punaisella matolla.
Bess eli Essi Launimo, 30, poseerasi tyylikkäänä Iskelmä-gaalan punaisella matolla.

Kiireinen Bess paahtaa parhaillaan kovassa keikkaputkessa. Hän veivaa hittejään Tallinnan-laivojen abiristeilyillä, joissa juhlaväki ei tunnetusti himmaile yhtään.

Hittilaulaja Bess esitteli uuden rakkaansa: Danny-kulta on tanskalainen näyttelijä - kuvat! "Tapasimme Sunnevan kesähäissä"

– Ne ovat sellaisia Abi Goes Tallinn -keikkoja. Olen vetänyt niitä jo kahdeksan putkeen ja suuntaan sinne pian takaisin. Itse asiassa saavuimme tänne Tampereellekin suoraan Tallinnan-laivalta.

Äskettäin neljä Emma-pystiä pokanneen Essin asu oli kirppislöytö.
Äskettäin peräti neljä Emma-pystiä pokanneen Essin asu oli kirppislöytö. 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Meinasi tulla vähän kiire, kun tulimme tänne suoraan laivasta, sitten moottoritien kautta areenalle, takki pois, mikki käteen ja soundcheckiin.

Abiristeilyt voivat tunnetusti olla fyysisiä, kun nuori juhlakansa ottaa kaiken ilon irti. Myös abiturienteille esiintyminen tuntuu artistin nahoissa.

– Ovathan ne fyysisiä, varsinkin kun niitä on niin monta putkeen. Mutta luojan kiitos olemme maissa! Olen ensimmäistä kertaa elämässäni kokenut matkapahoinvointia. Kävin sitten hankkimassa kaikkea mahdollista sitä vastaan.

– Muistutan abeja varmuuden vuoksi siitä, että juokaa myös vettä. Vesi vanhin voitehista, niin se vain on! Tallinnan-laivoilla esiintyvä Bess tietää.
– Muistutan abeja varmuuden vuoksi siitä, että juokaa myös vettä. Vesi vanhin voitehista, niin se vain on! Tallinnan-laivoilla esiintyvä Bess tietää.

– Mutta siellä on ihana energia jengillä. Joka ilta tulee uudet tyypit, jotka ovat täynnä elämää ja iloa. Se on ihan parasta.

Tässä on hittilaulaja Bessin tanskalaisrakas Danny - pitäneet yhtä jo kaksi vuotta: "Olemme sielunkumppaneita"