Cristal Snow.  Kuva Timo Korhonen.

Cristal Snown hämmentävä kuva - juontajan erätaidot ruostuneet vuosien varrella: "Musta on niin tullut kaupunkihiiri"

Kotimaa | 20.04.2021 18:04

Median monitaituri, muusikko, näyttelijä ja juontaja Cristal Snow, 45, muisteli ihania hetkiä lapsuudestaan, kun hän oppi tärkeitä erätaitoja. Hän paljasti Instagram-päivityksessään, kuinka nuorena hänen isoisänsä oli opettanut häntä kalastamaan. 

- Kun olin tosi tosi pieni, niin me käytiin Veikko-papan kanssa kalassa. Muistan, kuinka hän opetti mulle, kuinka laitetaan mato koukkuun, ja kuinka istuttiin hiljaa tunti tolkulla Kankaanpään Ruokojärvellä. Parhaat paikat oli lähellä kaislikkoja tai lumpeita. Olin varmaan neljä- tai viisivuotias. Sitten istuttiin mökin verannalla, ja katsottiin oliko poika- vai tyttökala ja perattiin saalis, Cristal kertoi hämmentävän otoksen kuvatekstissä.

Lue myös: Cristal Snow tv-uransa karusta alusta: Sain potkut suosikkiohjelmasta!

Kankaanpäässä lapsuutensa viettänyt juontaja ei enää usko kykenevänsä vastaaviin suorituksiin. Hän onkin sitä mieltä, että erätaidot ovat ruostuneet vuosien varrella, ja hän epäilee kaupunkilaistumisen olevan siihen syynä. 

- Silloin ei kalat pelottanut. Nyt en pystyisi elävää kalaa käsittelemään. Musta on niin tullut Kaupunkihiiri, Cristal tarkentaa.

Kuvassa Cristal pitelee kädessään virveliä, ja vihreässä kuontalossaan hänellä on kalastuksessa vieheinä käytettäviä jigejä.

Maailmanmatkaaja 

Cristal syntyi Naantalissa vuonna 14. heinäkuuta 1974, vaikka vietti lapsuutensa Kankaanpäässä. Suomeen hän ei kuitenkaan jäänyt, koska lähti hyvin nuorena maailmalle. Jo 19-vuotiaana hän muutti Atlantin toiselle puolelle New Yorkiin opiskelemaan teatteritaidetta ja luova kirjoittamista. 

Lue myös: Hullua elämää! Cristal Snow etsii seuraa Tinderissä!

Esiintymisen opiskelu taisi tehdä työnsä seitsemän vuoden aikana, sillä hän on ollut kotimaisessa viihdekentässä paljon esillä palattuaan Suomeen. Hän on uransa aikana tehnyt musiikkia, ohjannut videoita, kirjoittanut sketsejä ja juontanut radiossa ja televisiossa. 

Kiusattu

Cristal avautui viime syksynä vakavasta aiheesta, kun hän paljasti kärsineensä koulukiusaamista lapsena. Hänen kuvaili erittäin raakoja tapoja, joilla häntä häirittiin koulussa. 

Lue lisää: Cristal Snow avautuu tunteikkaasti koulukiusaamisesta: ”Se on väkivaltaa” – mediapersoona kärsii yhä lapsuuden kokemuksistaan 

- Muistan, kuinka kouluun meneminen pelotti varsinkin, jos jouduin menemään yksin. Joskus odotin niin kauan, että mieluummin myöhästyin koulusta kuin vahingossa törmäisin kiusaajiini. Minulla oli ystäviä, jotka puolustivat henkeen ja vereen. Olin ystävistäni todella riippuvainen. Takertuja. Poikajengit usein seurasivat ja huutelivat perääni. Vessoja pelkäsin ala-asteella kuollakseni. Samoin pukuhuoneita. Harvoin koin fyysistä väkivaltaa, mutta ne kerrat, kun kimppuuni käytiin, ovat piirtyneet mieleeni vahvasti. Eräänä talvena kiusaajani saivat idean heitellä lumipallojen sisällä kookkaita kiviä. Yksi niistä osui päähäni. Pahinta oli se, että minua vainottiin. Henkisesti pahoinpideltiin, Cristal kuvaili.

Hän tuolloin kertoi vielä kärisvänsä traumaattisista kokemuksistaan, koska saa vieläkin fyysisiä reaktoita nähdessään vanhoja koulukiusaajiaan. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!