Clara Blomqvistin ja Heikki Koskelon käräjärumba jatkuu: "Tänään me ollaan molemmat häviäjiä"

Kotimaa | 12.04.2021 09:58

Tänään maanantaina 12.4.2021 Kainuun käräjäoikeudessa jatkuu iskelmätähti Heikki Koskelon, 36, ja tanssiopettaja Clara Blomqvistin, 37, käräjärumba. Seiska tavoitti Claran heti aamusta.

– Suomen oikeusjärjestelmä on hidas ja 2,5 vuoden takaiset haavat revitään taas auki. Eihän se ole kenenkään etu, Clara kommentoi.

Käräjäoikeuden istunto pidetään niin sanotusti etänä, eli kaikki osapuolet osallistuvat käräjäistuntoon, etäyhteyden kautta. Istunnossa käsitellään kahta eri pahoinpitely asiaa. Kyseessä on perusmuotoinen pahoinpitely 2018 Kajaanissa ja lievä pahoinpitely heinäkuussa 2020.

Lue myös: Sovitteluehdotus ei kelvannut syyttäjälle? Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin pahoinpitelysotku palaa käräjäoikeuteen

Clara kirjoitti tunteellisen päivityksen Facebook-sivuilleen maanantaiaamuna. 

– Tänään riitojamme käsitellään oikeudessa vasten tahtoamme, koska syyttäjän mukaan se on yleisen edun mukaista käsitellä ne julkisesti oikeussalissa sovittelun sijaan. Oikeus voittaa sai ihan uuden merkityksen mulle. Tänään me ollaan molemmat häviäjiä ja oikeus voittaa ja se on yleinen etu, Clara kirjoitti päivityksessä.

Päivityksen yhteyteen Clara oli jakanut hänestä ja Heikistä yhteiskuvia, missä on-off-pariskunta on läheisissä tunnelmissa.

Suhde jatkuu?!

Vuodesta 2018 on-off-suhteessa olleen pariskunnan välit ovat olleet myrskyisät alusta saakka, ja käräjäoikeudessa on istuttu toistuvasti asioita suhteen ajalta. Välillä pariskunnan välit ovat olleet tulehtuneet pahasti, kun taas välillä heidät on nähty yhdessä illallistamassa yhteisten ystäviensä kanssa helsinkiläisissä ravintoloissa ennen korona pandemia sulkuja.

Heikin auto on myös monena myöhäisiltana seissyt Claran kodin edustalla. Seiska kysyi suhteen nykyistä tilaa Claralta. 

Mikä tilanne on suhteessanne nyt?

– Tähän mä en kommentoi mitään, Clara viestitti Seiskan toimittajalle maanantaiaamuna.

Lue myös: Yhteisiä illallisia! Pahoinpitelyjupakoista käräjiä käyvä on–off-pariskunta Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo sai tulehtuneet välinsä kuntoon

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!