fbq
Christoffer Stranberg

Christoffer Strandbergin rakas hauva on koiramaailman Aira Samulin

Juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandberg, 33, ja hänen puolisonsa Jannen jackrusselinterrieri Valmalla on ollut merkkipäivä. Tv-kasvo on aina korostanut, että koirakaveri kuuluu olennaisena osana perheeseen.

Katso video: Danin ja Even Parihaaste - Jakso 1: Taulukauppiaat

- Meidän rakkain Valma täyttää tänään 16-vuotta. Hän on yhtä itsestäänselvä osa meidän perhettä kuin Janne ja minä, Christoffer suitsutti Instagram-tilillään eilen tiistaina (25.4.).

- Mummovauvalla on kaikenlaisia pieniä vaivoja, mutta silti hän on täysin elämässä kiinni. Valma on koiramaailman Aira Samulin. Rakastan niin kovin. 

Päivitykseen Putous-ohjelmaakin juontanut Christoffer on liittänyt sydämiä sulattavan kuvakavalkadin Valman hetkistä pennusta ja nykypäivään. 

Voit katsoa kaikki päivityksen kuvat ja videot klikkaamalla ensimmäisen kuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kommenttiboksi pursuaa onnitteluista.

- Olipa ihania kuvia ja muistoja menneistä vuosista Valman kanssa. Super paljon onnea Valma mummolle, kuuluu onnittelut kommenttikentässä.

- Ihania kuvia. Hirmusesti ONNEA Valmalle. Pitkän 16 vuoden iän salaisuus on myös rakasta koti missä Valman on hyvä ollut olla ja nautti elämästä, eräs seuraaja summaa.

Optinen illuusio! Christoffer Strandberg hauskuuttaa nerokkaalla kuvallaan

Christoffer vetää omaa nimeään kantavaa ohjelmaa. Show'ssa vierailee joka keskiviikko yllättävä yhdistelmä julkkisvieraita.

Tällä viikolla nähdyssä jaksossa (26.4.) hän saa vieraakseen näyttelijä Anu Sinisalon, juontaja Katja Ståhlin sekä mediapersoona Sointu Borgin. Anu Sinisalo muistetaan muun muassa sarjoista Helppo elämä, Sorjonen ja Pohjolan laki. Elämäni biisi -ohjelmaa luotsaava Katja Ståhl palkittiin tänä vuonna parhaan juontajan Venla-pystillä. Diili-voittaja Sointu Borg esiintyy Ylen uudessa Kirjolla-sarjassa.

Ohjelmassa nähdään myös Christofferin sukulaistyttö Gea Kemppaisen vierailu Radio Suomipopin Aamulypsyyn, missä hän aiheuttaa hämmennystä. Ilta päättyy yllätyksellisesti poliisikuulusteluun.

Christoffer Strandberg Show alkaa Nelosella kello 21. Jos et ehdi katsomaan ohjelmaa tänään, se löytyy myöhemmin myös Ruutu-palvelusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tänään tv:ssä: Sointu Borg Christoffer Strandbergin vieraana – ilta päättyy poliisikuulusteluun