fbq
Kotimaa
24.09.2021 14:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Pasi Murto
Chisu
Chisu loukkasi itsensä kesken kiertueen - tapaus vaikutti pukeutumiseen koko kesän ajan
Kotimaa
24.09.2021 14:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Pasi Murto

Artisti Chisu, 39, on totuttu näkemään toinen toistaan upeammissa muotiluomuksissa viime vuosien aikana. Korkeisiin korkoihin tykästynyt tähti paljastaa Seiskalle, mitä hänelle kävi toisen studioalbuminsa aikaan järjestetyllä kiertueella.

- Minulla on aina ollut korkokengät lavalla. Ainoa kerta, kun näin ei ollut, oli Vapaa ja yksin -levyn aikoihin. Nyrjäytin nilkkani, koska minulla oli niin korkeat korot. Se kesä oli pakko vetää tennareissa, hän muistelee Vain elämää -lehdistötilaisuudessa.

Laulaja ei ole luopunut koroista onnettomuudesta huolimatta. Muun muassa viime heinäkuun alussa tähti keikkaili Helsingissä Allas Sea Poolilla hurjissa metallinhohtoisissa ökykorkkareissa.

- Minulla oli siellä Rick Owensin kengät, jotka näyttävät pahemmilta kuin mitä ne ovat. Jalka asettuu aika tasaisesti niihin.

Lue lisää: Chisu rakastaa näyttäviä saappaita – Seiskan muotipoliisi ratsaa laulajakaunottaren tyylin

Chisu

Muotitietoinen aviopari

Chisu kertoo rakastavansa niin vaatteita kuin muotisuunnittelijoitakin.

- Ja samoin myös minun mieheni. Selailemme yhdessä kaiken maailman Voguet läpi. Ja onneksi ystäväpiiriini kuuluu hyvin muotitietoisia ihmisiä. Esimerkiksi Kemppaisen Miika, joka tekee tukkaani ja meikkiäni, sekä stylisti Mikko Vainio, ja vaatesuunnittelija Mert Otsamo.

- On ihanaa, että ympärilläni on sanahenkistä jengiä, jonka kanssa voi hölmöillä muodin ja muun parissa. Tämäkin look, joka minulla nyt on, mietittiin Mikon ja Miikan kanssa läpi, tähti kertoo viitaten yllä olevaan lehdistöpäivän asukokonaisuuteensa.

Lähtökohtana Chisun tyylissä on, että hän itse viihtyy vaatteissaan.

- Sitten on myös ihana miettiä näitä lookeja. Esimerkiksi Vain elämää -kuvauksissa jokainen niistä oli omanlaisia taideteoksia, hän paljastaa.

Lue lisää: Tyylimuutoksen tehnyt Chisu avautuu yleisökadosta: ”Se tuntui todella pahalta” – näin hän selvisi rankasta hetkestä!