fbq
Beata Papp on entinen luistelija.

Cheekiin yhdistetty Beata Papp uhrasi koko nuoruuteensa taitoluistelulle: Valmentaja löi ja haukkui lehmäksi!

Viime viikolla Seiska paljasti, että Miss Suomi -finalisti Beata Pappilla ja suosikkiräppäri Cheekillä on ollut jo kuukausia kestänyt salasuhde.

Oho! Cheek iski superseksikkään Miss Suomi -finalistin Beata Pappin: kuukausien salasuhde!

Kanadassa varttunut Beata aloitti taitoluistelun 5-vuotiaana ja kilpaili MM-tasolla aina vuoteen 2015 saakka. Hänen äitinsä on taitoluistelija ja isä puoliksi unkarilainen kauneuskirurgi.

Beatan perhe asuu Vancouverissa, mistä hän muutti Suomeen kymmenen vuoden jälkeen elokuussa, juuri ennen Miss Suomi -kisoja.

– Minun oli tarkoitus palata takaisin heti kisojen jälkeen, sillä olin pakannut mukaan ainoastaan kesävaatteita. Nyt opiskelen urheilutoimittajaksi, ja sain hiljattain tv-toimittajan pestin.

Cheekiin yhdistetty Beata Papp: ”Haluan olla Beata, enkä jonkun rakas” – katso upeat uimapukukuvat!

Beatan nuoruudessa taitoluistelu oli hänelle koko elämä. Hän asetti urheilun kaiken muun edelle.

– Söin vain terveellistä ruokaa enkä juonut alkoholia. Kun kaverit lähtivät viettämään viikonloppua, menin kotiin. Annoin koko nuoruuteni luistelulle, sillä olin valmis jopa jättämään poikaystäväni luistelu-uran takia. Tavoitteeni oli osallistua vuoden 2018 talviolympialaisiin.

Cheekiin yhdistetty missikaunotar Beata Papp yllättää: Sain halutun tv-pestin!

Urallaan Beata tottui rajuun ulkonäköönsä ja painoonsa kohdistuvaan kritiikkiin.

– Muistan, kun venäläinen valmentaja haukkui minua lehmäksi, ja minua kehotettiin syömään pelkästään porkkanoita, vaikka olin hyvin timmissä kunnossa. Kun olin 6-vuotias, venäläinen valmentaja löi sormille, jos kädet eivät olleet oikeassa asennossa.

– Minulla ei ollut syömishäiriötä, mutta suhteeni ruokaan ei ollut missään vaiheessa terve.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy