fbq
Akseli Herlevi

Burgeriparoni Akseli Herlevi ylsi kesän kuntavaaleissa varasijalle - ura paikallispoliitikkona Helsingissä loppui kuitenkin äkisti, tässä syy 

Televisiosta tuttu burgeriyrittäjä Akseli Herlevi, 35, on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Herra asettuikin rohkeasti ehdolle viime kesän kuntavaaleissa Helsingissä Kokoomuksen riveihin ja kahmi yhteensä 620 ääntä. Se ei riittänyt valtuustopaikkaan, mutta vaalityö ja puolueelle kerätty äänimäärä nostivat Akselin varasijalle sekä Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaoston jäseneksi. 

Nyt Akseli on kuitenkin menettänyt sekä varavaltuutetun paikkansa että lautakuntapaikkansa, sillä Akseli on muuttanut pois Helsingistä. Lain mukaan kunnallisia luottamustoimia hoitavan pitää olla kirjoilla kyseisessä kunnassa. Akselin mielitietty, missikaunotar ja rakennusinsinööri Emmi Suuronen, 27, antoikin Seiskalle vihiä parin muuttoaikeista kuluneena syksynä. 

- Alamme varmaankin seuraavaksi kiikaroida uutta yhteistä kotia, Emmi sanoi lokakuussa Miss Suomi-kisoissa.

Pikavauhtia avoliittoon! Paparazzi yllätti Burgeriparoni Akseli Herlevin ja missikaunotar Emmi Suurosen muuttopuuhissa – kuvat Seiskassa!

Akseli Herlevin luo muuttanut perintöprinsessa Emmi Suuronen: Taas kodinvaihto edessä?!