fbq
Kotimaa
03.11.2021 19:56
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sofia Belorf
Boom! Sykähdyttävä Sofia Belórf pikkuruisissa bikineissä: valmiina imemään paikallista herkkua - hottiskuva!
Kotimaa
03.11.2021 19:56
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somekaunotar Sofia Belórf nauttii huolettoman oloisena elämästään liikemies Stefan Thermanin kanssa palmujen alla Dubaissa, Arabiemiraateissa.

Sofia on viettänyt aikaa kuntosalin lisäksi myös uima-altaalla tarjoillen silmänruokaa ja itsekin herkutellen. Tällä kertaa kaunokaisen ruokalistalle oli Instagram-päivityksen mukaan päässyt kulhollinen tuoreita hedelmiä sekä virkistävä kookosjuoma. Imemisvalmiudessa olevan kookoksen hinta paikallisella DRIFT Beach Clubilla on 70 dirhamia eli noin 16,50 euroa. Hedelmäkulhosta joutuu pulittamaan 10-18 euroa.

Lue myös: Mitä ihmettä? Stefan Therman nousi koneeseen, Sofia Belórfin matka kohti Dubaita katkesi tylysti

Luksuspuitteissa pikkuruisissa rantavaatteissa viihtyvä Sofia kirjoittaakin kuvatekstissään englanniksi, että "minulla on ollut huonompiakin päiviä...".

Vaikka paikka on tunnettu konservatiivisena muslimimaana, pukeutuminen on vapaampaa hotellialueella sekä rannalla.

Tiukoissa vaatteissa

Bikineiden lisäksi lomailija on tykästynyt legginseihin. Sofia kertookin Instagram-tilillään englanniksi, ettei suostu lähtemään mihinkään ilman niitä.

Sofia ja Stefan ovat löhöilyn, luksusravintoloiden ja shoppailun lisäksi vierailleet myös Expo 2020 -maailmannäyttelyssä, jossa erityisesti Stefu ihastui Suomi-osioon.

Sofia kertoikin Instagramin tarinat-osiossa heidän kävelleen messualueessa viisi tuntia 35 asteen helteessä.

Lue myös: Oho, tältä Sofia Belórf ja Stefu näyttävät nykyään! Thermanilta viileä päivitys Dubaista: "No money no honey!" - Sofialta yllättävä reaktio

Tilaa Seiskan uutiskirje! »