fbqBig Brother -voittaja Janica paljastaa yksityiskohtia BB-hakuprosessista - ei päässyt etukäteen järjestettyihin "bileisiin" | Seiska
Kotimaa
30.08.2021 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Janica Westerback
Big Brother -voittaja Janica paljastaa yksityiskohtia BB-hakuprosessista - ei päässyt etukäteen järjestettyihin "bileisiin"
Kotimaa
30.08.2021 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Vuoden 2011 Big Brother Suomi -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) muistelee lämmöllä kymmenen vuoden takaista BB-kokemustaan.

Lue myös: Vuosia absolutistina! Raitistunut BB-voittaja Janica Westerback kertoo terveellisistä elämäntavoistaan – hylkäsi jopa kahvin!

– Kymmenen vuotta sitten jännitys oli valtavaa. Olin tullut valituksi Big Brother -taloon tuhansien hakijoiden joukosta. Ja tänä päivänä kymmenen vuotta sitten 30.8.2011 astelin illalla taloon, Janica kirjoittaa Instagram-tilillään.

Janica muistelee, miten kilpailijat eristettiin ulkomaailmasta.

– Päivää ennen Kick-offia meidät eristettiin ulkomaailmasta hotelliin omiin huoneisiimme, puhelimet otettiin pois eikä televisiota voinut enää katsoa. BB:n jälkeen selvisi, että sinä päivänä oli tullut ohjelma Asukkaaksi taloon. Ja kun tulin talosta ulos, joku kirjoitti, että olin voittanut niin kuin siinä animaatiossa, niin mehän emme olleet nähneet mitään animaatiota ennen taloon menoa, koska se oli esitetty ensimmäisen kerran vasta ohjelmassa. Me olimme nähneet vain talvipalatsissa kuvatun "enemmän salaisuuksia kuin koskaan ennen" -mainoksen.

Lue myös: BB-Janica Westerback rehellisenä kivuliaasta vaivastaan: "Lääkärit eivät tiedä mistä johtuu" - kuvat kertovat kaiken

En päässyt "bileisiin"

Kirkkonummelainen BB-voittaja paljastaa myös, ettei hän päässyt osallistumaan ryhmätehtäviin, jotka järjestettiin valintahakuprosessin aikana.

– Talossa jotkut asukkaat puhuivat ”bileistä”, missä olivat toisiaan kohdanneet ja tarkoittivat ryhmätehtäviä, joista olin itse jäänyt paitsi, koska laitoin hakemukseni niin myöhään hakuprosessissa, että ne oli jo pidetty. Ihmettelin mitä ”bileitä” muille oli järjestetty. 

– En tuntenut asukkaista ketään muuta ennestään kuin Lianan työjutuista, ja hänen kanssaan emme talossa koskaan kohdanneet, koska olin ulkotehtäväalueella hänen ollessa talossa ”Benin haaremissa”.

janica
Janica asteli tasan 10 vuotta sitten Big Brother -taloon.

Jaksot herättävät tunteita

Syksyn uusi Big Brother -kausi starttaa ensi sunnuntaina 5. syyskuuta.

– On ihanaa, kun YouTubesta löytyy vielä meidän kauden jaksot tallennettuna kanavalta sivanna11 (bb2011) ja niitä on voinut jälkikäteen katsoa. On ihmeellistä, miten senhetkiset tunteet voi muistua mieleen niin tarkasti katsoessa jaksoja.

– Nyt se ikimuistoinen reissu on taas pian edessä uusilla asukkailla. Toivottavasti he nauttivat matkasta, koska ihan kohta siitä on minulla  kulunut jo kymmenen vuotta.