Big Brother -juontaja Tinni Wikström ihmettelee ihmisten somekäyttäytymistä – näin hän reagoi yhteydenottoihin

Kotimaa | 08.05.2021 12:47

Juontaja Tinni Wikström, 31, on monille tuttu ilopilleri Radio Suomi-popin iltapäivästä, jota hän juontaa Selviytyjät Suomi -juontaja Juuso Mäkilähteen kanssa.

Radiotöiden lisäksi Tinni on juontanut muun muassa The Voice of Finlandia, ja nyt hän on yksi Big Brother Suomen juontajista.

– Minulle ei ole tullut sellaista hetkeä ja oloa, että olisi liian paljon töitä. The Voice of Finlandin ja Big Brotherinkin välissä oli pieni tauko, Tinni sanoo.

Tinni, Anni ja Kimmo juontavat kevään Big Brotherin julkkisversion.
Tinni, Anni ja Kimmo juontavat kevään Big Brotherin julkkisversion.

Lue myös: Napakymppiin osallistunut radiojuontaja Tinni Wikström hautoo hurjaa yllätystä työkaverilleen: Enää ei riitä, että laitan nastoja penkille!

Ilkeys ihmetyttää

Suositun radio-ohjelman ja tv-ohjelmien myötä ihmiset ovat alkaneet tunnistaa Tinnin. Juontaja ei lue nettikommentteja itsestään, mutta ajoittain hän saa yhteydenottoja somessa.

– Jos joku sanoo jotain ikävää, kysyn usein, olemmeko tavanneet jossain vai mistä palaute kumpuaa. Toki viesti kertoo yleensä enemmän sen kirjoittajasta kuin minusta. Jos toiselle tulee hyvä fiilis inhottavan jutun kirjoittamisesta, niin antaa tulla vaan.

Tinni pitää kiinni elämänsäännöistään. –  Tee elämästäsi itsellesi hyvä, ja ole aina kohtelias toisille.
Tinni pitää kiinni elämänsäännöistään. –  Tee elämästäsi itsellesi hyvä, ja ole aina kohtelias toisille.

Lue myös: Radio Suomipopin Tinni Wikström lähti Napakymppi-matkalle 29-vuotiaan Pertun kanssa - näin parille kävi: "Se tuntui erikoiselta!"

Tinnillä on paljon julkisuudesta tuttuja läheisiä, joihin liittyvät ikävät kirjoitukset tuntuvat hänestä pahalta.

– Ne kirjoitukset menevät enemmän ihon alle. En ymmärrä, miksi ihmiset ovat niin ilkeitä toisilleen somessa. Eihän kukaan käyttäydy samalla tavalla muussa elämässä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!