fbq
Kotimaa
23.05.2021 21:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Anu ja Helmeri
Big Brother 2019 -tähti Anu Puumalainen ja riipaiseva arki ilman Helmeriä – näin hän kommentoi tilannetta!
Kotimaa
23.05.2021 21:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Big Brother 2019 -tähti Anu Puumalainen, 33, myy Hyvinkäällä sijaitsevaa asuntoaan. Samalta BB-kaudelta tuttu Anun rakas Helmeri Pirinen, 33, sai jo Helsingin-kotinsa kaupaksi ja muutti Anun luokse.

– Mehän olemme tienneet kauan, että myymme molempien kodit, sillä se oli pitkällisen suunnittelun tulos. Hemmin koti meni ensin kaupaksi, mutta tiesimme jo aikaisessa vaiheessa, että hän lähtee maailmalle kuvauksiin.

Lue myös: BB-Anulta rakkaudentäytteinen avautuminen ikävästään - Helmeri-rakas on edelleen Selviytyjien kuvauksissa: "Kun toi tyyppi joskus kotiutuu..."

Selviytyjät Suomen kuvauksiin Anun tuore avopuoliso ja skuuttitähti Helmeri lähti muutama viikko. Tilanne on vaatinut Anulta mukautumista.

– No arvaa vaan, kuinka paljon olenkaan ikävöinyt häntä! Olen pihalla kuin lumiukko ilman häntä. Alkuhan oli kaikista pahinta. Pyörin vain asunnossa ympyrää miettiessäni, miten tässä oikein kuuluisi olla, kun olen tottunut olemaan toisen kanssa niin tiiviisti yhdessä.

– Arjestani on tullut hieman samanlaista kuin silloin aikanaan ilman Helmeriä. On töitä ja lapset hoidettavana, ja kaikki pyörii entiseen malliin, mutta ehkä tämä tästä palautuu, kun se herra sieltä kotiutuu.

Lue myös: BB-Helmerin lähtö Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin sai Anun kyyneliin: "Ahdistavaa..."