fbqBB-voittaja Janica Westerback on huikeassa kisakunnossa: "Vielä on muutama kilo pudotettavaa" | Seiska
Katso kuvat!
Janica Westerback

BB-voittaja Janica Westerback on huikeassa kisakunnossa: "Vielä on muutama kilo pudotettavaa"

Kotimaa | 18.10.2021 21:32

Vuoden 2011 Big Brother Suomi -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) on treenannut tavoitteellisesti bikini fitness -kilpailuja varten. Nyt ensimmäinen koitos onkin tiedossa ensi kuussa, kun Janica suuntaa kilpailemaan ulkomaille.

Lue myös: Vuosia absolutistina! Raitistunut BB-voittaja Janica Westerback kertoo terveellisistä elämäntavoistaan – hylkäsi jopa kahvin!

Janica päivitti treenikuulumisiaan sosiaalisessa mediassa.

- Viisi viikkoa elämäni ensimmäisiin kisoihin Italian Bolognassa 20-21.11.2021. Jännittää hyvällä tavalla kovasti, mutta odotan innolla, että näen, millainen maailma se on. Osallistun siellä pituuden (163 cm) mukaan ja yli 40-vuotiaiden bikinisarjaan, Janica kertoo.

Arkistovideo: BB-Janica mökillaan

Janica on treenannut Tape Valkosen johdolla viime vuoden lopusta alkaen.

Parhaani olen tehnyt ja on ollut kiva treenata jotain päämäärää kohti. En tässä kuitenkaan mitään häviä. Saan hyvän lihaskunnon ja sillä mennään sitten todennäköisesti fyysisesti vielä pitkään ja eihän pepun pyöristyminenkään huono asia ole ollenkaan, Janica kirjoittaa Instagramissa.

Lue myös: Huh, mikä bikinikroppa! Viisi tyrmäävää kuvaa BB-Janica Westerbackista edestä, takaa ja sivulta - treenaa tosissaan Tape Valkosen opeilla!

Täysin ongelmitta ei treeni ole kuitenkaan kulkenut.

Kisadieetillä paino on pudonnut yli 5 kg tähän mennessä. Vielä on muutama kilo pudotettavaa. Treeni on kulkenut hyvin, vaikka sairastellessa koronan ja syysflunssan vuoksi menetinkin noin 5 viikkoa treeniaikaa.

Tulokset kovasta työstä alkaa pikkuhiljaa näkymään. Aikaa on kyllä kaikkineen projektiin mennyt paljon, mutta joka hetki on todellakin sen arvoista, koska treenaaminen tuo niin paljon hyvää oloa.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!