Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen

BB-tähti Anu Puumalainen muutti uuteen kotiin Helmeri-rakkaansa kanssa: ”Kaaos on hermoja raastavaa” – terveysvaikeudet varjostavat syksyä

Kotimaa | 27.09.2021 19:11

Big Brother 2019 -kaudella rakastuneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen, 33, ostivat hiljattain ensimmäisen yhteisen asuntonsa. Muutto edellisestä kerrostaloasunnosta rivitaloon tapahtui aiemmin tässä kuussa.

- Ympärillä on keskeneräistä kaaosta, mikä on hermoja raastavaa. Olen silti iloinen, että tämä vihdoin toteutui, Seiskan tavoittama Anu kuvailee.

Pari erosi joksikin aikaa viime vuoden lopulla, mutta palasi pian yhteen. Keväällä he muuttivat avoliittoon Hyvinkäälle. Ensimmäinen yhteinen kotipesä tarkoittaa uuden elämänvaiheen alkua.

- Onhan tässä ollut haasteita ja sietämistä kumpaankin suuntaan, mutta se jos mikä kasvattaa, ja luo suhteelle vankkaa pohjaa. Tämä on iso askel parisuhteen kannalta, ja siihen liittyy paljon uuden opettelua.

Lue lisää: BB-pariskunta Helmeri ja Anu ostivat rivitaloasunnon: "Siellä molemmat aloittavat puhtaalta pöydältä"

Syyskuun alussa tuli täyteen kaksi vuotta siitä, kun Big Brotherin 2019 -kausi starttasi. Anu tapasi tuolloin kilpailijana olleen Helmerin BB-talossa ensi kertaa, ja toisensa löytäneen parin suhde syveni sittemmin rakkaudeksi.

KIITTÄÄ KULTAA TUESTA

Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Anu on kahden lapsen äiti, mikä vaikutti asunnonvalintaan.

-  Meillä oli yhteisenä tavoitteena yhteinen koti, ja luonnollisesti pojille omat huoneet. He myös toivoivat saavansa ikioman trampoliinin, jonka aiomme heille hankkia, Anu iloitsee.

Anun ääni muuttuu vakavammaksi, kun hän kertoo kamppailleensa terveysongelmien kanssa koko alkusyksyn.

- Ne ovat varjostaneet tätä koko prosessia. Esimerkiksi niskani on reistaillut ja vaivannut menoa. Voin aivan käsi sydämellä sanoa, että Helmerillä on todella pitkä pinna, ja hän on ihan äärimmäisen suurisydäminen. Hän jaksoi kantaa tavaroita enemmän kuin laki sallii. Täytyy kiittää häntä siitä, että hän on ollut tukemassa vaikeina aikoina.

Lue lisää: BB-Anu paljastaa suhdekuviot BB-Helmerin kanssa: ”Myymme molempien kodit”

Anu Puumalainen
Anu veikkaa, etteivät he tule asumaan rivitalossa ikuisesti. - Meillä on monenlaisia haaveita tulevan suhteen. Väitän, että ei meillä ole pelkoa paikoilleen jämähtämisestä. Tulemme varmasti remontoimaan tätä uutta kotiamme, muuttopuuhissa ahertanut Anu pohtii.

AHMIVAT POPCORNIA

Helmeri nähdään parhaillaan televisiossa, sillä hän kilpailee Selviytyjät Suomen uusimmalla kaudella. Kyyhkyläiset ovat katselleet sarjaa ahkerasti.

- Muuton vuoksi aivan ensimmäiset jaksot menivät hieman ohi, koska oli sellaista myllerrystä. Nyt satsaamme siihen enemmän. Täällä me tapitamme jaksoja Selviytyjät-huivit päässä, ja napostelemme popcorneja.

Kaksikon julkisella HAV-nimisellä Youtube-kanavalla nähdään Anun ja Helmerin jälkitunnelmia jaksoista joka sunnuntai.

- Maksullisella puolella kerrotaan myös mehevää sisäpiiritietoa kulisseista, jos sellaiset kiinnostavat, Anu vinkkaa.

Lue lisää: BB-Anulta rakkaudentäytteinen avautuminen ikävästään - Helmeri-rakas on edelleen Selviytyjien kuvauksissa: "Kun toi tyyppi joskus kotiutuu..."

Helmeri Pirinen
Helmeri kisaa Selviytyjissä, josta nähdään uusi jakso joka sunnuntai kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.
Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen, Anun albumi, Lars Johnson / Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!