BB-Paula, 41, elää 27-vuotiaan poikamiehen huoletonta sinkkuelämää kattohuoneistossaan: ”Näyttää kolmekymppisen pariskunnan kodilta” – kuvat Seiskassa!

Kotimaa | 16.04.2021 08:23

Big Brotherista tuttu Paula Lujala, 41, muutti Oulusta Tampereelle muutama viikko sitten. Hän avaa oven Seiskan reportterille ja ryhtyy innokkaasti esittelemään vastavalmistunutta huoneistoa.

– Moni sanoo, että tämä näyttää ihan kolmekymppisen pariskunnan kodilta. Pidän sitä kohteliaisuutena, nuorekas Paula nauraa.

Lue myös: Big Brother -Paula on jo TV:stä tuttu – voitti Ennätystehtään juomalla valkovenäläisen – meni naimisiin palkintomatkalla!

Kulkee aina meikittä

27-vuotiaaksi poikamieheksi itseään tituleeraava Paula on sisustanut kotinsa pinkillä ja mustavalkoisella. Se kertoo hänen kahdesta puolestaan.

– En ole juuri koskaan meikannut tai laittanut tukkaa. Elämäni ensimmäisen huulikiillonkin ostin vasta tätä päivää varten.

Lue myös: BB-Valvomo: Paula halusi ulos Big Brotherista useaan otteeseen – ”Olen 40-vuotias, minun ei tarvitse katsella tällaista!”

Arnold Schwarzeneggerin ja Sylvester Stallonen julisteiden alla seisoo peräti 75-tuumainen taulutelevisio, ja keittiön seinällä tuijottaa Roger Moore salaisen agentin puvussaan.

– Olen aina pitänyt poikamaisista jutuista ja elän huolettomasti. Joskus tilaan noutoruuat ja saatan makoilla sohvalla kahdeksan tuntia putkeen.

Lue lisää ja katso kuvat Paulan uudesta kodista Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!