Jessica Ruokola

Barcelonan kuuluisat taskuvarkaat eivät pärjää Playboy-kaunotar Jessica Ruokolalle: Olen pitkä ja kovaääninen!

Kotimaa | 01.08.2021 11:02

Kotimaan pölyt kannoiltaan karistanut vuoden 2016 Miss Helsinki Jessica Ruokola, 31, on asunut jo yli kolme vuotta Barcelonassa, jossa hän työskentelee ison ja tunnetun amerikkalaisen it-firman koko Pohjoismaan-jaoston tiimivetäjänä.

– Kyllä, olen tätä nykyä ihan täysin nörtti. Päivät ovat pitkiä ja alkavat varhain, mutta tällainen rytmi sopii minulle hyvin.

– En olisi totta puhuen itsekään uskonut, että päätyisin jonain päivänä näihin hommiin. Elämä voi olla ihmeellistä! Kai minä sitten ole tehnyt jotain oikein, kun olen päässyt tällaiseen positioon, Jessica hämmästelee.

Nykyään Jessican kämppäkaverina asustelee elämäntapaseikkailija ja mallikaunotar Elina Tervo.

Lue lisää: Seksikkyysmittari vilkkuu punaisena! Suomalaispovipommit Elina Tervo ja Jessica Ruokola ovat Barcelonan kuumimmat kämppikset: Miehiltä pääsy kielletty!

Jessica on tuttu myös Playboy-lehden sivuilta.
Jessica on tuttu myös Playboy-lehden sivuilta.

Barcelona tunnetaan Gaudín arkkitehtuurin, ruuhkaisten hiekkarantojen ja maailmankuulun jalkapallojoukkueen lisäksi taskuvarkaistaan. Niistäkin Jessicalla on kokemusta.

– Kun on asunut kaupungissa yli kolme vuotta, niin onhan niitä ryöstöyrityksiä ollut. Ne ovat jääneet yrityksiksi, koska olen pitkä ja erittäin kovaääninen. Käytän niin rajua kieltä ja huudan niin lujaa, että varkaat luovuttavat, hän nauraa.

– Osaan suuttuessani olla aika pelottava ilmestys ja suojelen myös Elinaa. Meitä ei ryöstetä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Jessican albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!