fbq
Kotimaa
03.06.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Marja Hintikka
Avoin tilitys! Marja Hintikan huumori oli vähällä loppua - "Ihan ku palanutta ihoa polttaisi"
Kotimaa
03.06.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Radiosta ja televisiosta tuttu suosikkijuontaja Marja Hintikka, 42, avautuu Instagram-tilinsä tarinat-osiossa lapsiperhearjen kuormittavuudesta. Marjalla on aviomiehensä Ilkka ”Ile” Uusivuoren, 40, kanssa kolme pientä lasta. Tarinat ovat nähtävissä 24 tuntia niiden julkaisusta. 

Lue myös: Mitkä asiat toistuvat lapsiperheen arjessa? Suosikkijuontaja Marja Hintikka heitti ilmoille neljän kohdan listan - Katso oletko samaa mieltä!

Yöheräilyt vievät koomaan

Videoissa Marja kertoo, että hänen keskiviikkoaan hankaloitti se, että suosikkijuontajan piti lyödä lukkoon ensi syksyn aikataulujaan. Näin valtavasti ennakkoon sovitut aikataulut on vaikea järjestää ja yhdeksi syyksi Marja nimeää muun muassa vallitsevan maailmantilanteen.

Lue myös: Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa

Lisäksi Marja kertoo, että heidän nuorin lapsensa on alkanut jälleen heräilemään öisin. Suosikkijuontaja laskeskelee, että oli ehtinyt nukkumaan hyviä yöunia jo kuukauden päivät.

–  Minusta tuntuu, etten kestä enää yhtäkään yötä tässä elämässä, jolloin minut väkisin herätetään. Vajoan siis johonkin koomaan saman tien. Se ei vaan enää "skulaa", ei enää, Marja summaa.

Polttaa palanutta ihoa

Videonsa yhteyteen esimerkiksi Villa Hintikka -ohjelmaa luotsannut juontaja kirjoittaa, että hänestä tuntuu siltä kuin yksikin herätys olisi liikaa.

– Se toleranssi on vaan meikäläisellä herkkäunisella aivan tapissa. Ihan kuin palanutta ihoa polttaisi (siis henkinen versio tästä).

Lue myös: Rakkaussuhde kukoistaa! Marja Hintikka paljastaa lähes 10-vuotisen liittonsa taian: ”Salaisuus on siis se…”

Marja Hintikka Ilkka Ile Uusivuori
Marja ja Ile juhlistavat tänä vuonna jo tinahäitään. Aviopari tapasi toisensa työpaikalla.

Muutamaa tuntia myöhemmin Marja on jakanut uuden videon, missä vitsailee herkkäunisuudestaan. 

– Se on huvittavaa tässä vanhemmuudessa, että muistan, kun ensimmäistä kertaa ensimmäinen vauvani nukkui jonkun täyden yön, niin menin kaikille selittämää, että nyt se alkoi nukkua ja nyt se rytmi löytyi. Ja kahdeksan vuotta myöhemmin…

Videonsa päälle Marja on kirjoittanut myös, että sama meno jatkuu edelleen.

– Nukun sitten eläkkeellä. Paitsi että silloin ei vissiin enää oikein uni tule.

Lue myös: Suosikkijuontaja Marja Hintikka piti "kuormasta syöjien" työpistettä kirottuna - joutui nöyrtymään kun komea työkaveri pyysi lounaalle: tänä vuonna juhlitaan parin tinahäitä!

Raskaalla päivällä onnellinen loppu

Marjan päivä vaikuttaisi päättyneen kuitenkin tyytyväisissä merkeissä, sillä suosikkijuontaja julkaisi tarinoidensa jälkeen kuvaparin, joissa halailee lapsiaan. 

– Tänään ei ollut mun päivä. Onneksi on nämä tyypit, jotka halivat, vaikka koko maailman ehjäksi. Saa rakastaa ja tulla rakastetuksi, juuri sellaisena kuin on, Marja hehkuttaa. 

Marjan julkaisemaan kuvapariin ovat jättäneet sydänkommentteja esimerkiksi Suomen virallinen yökyläilijä Maria Veitola ja entinen Miss Suomi Sara Chafak

Lue myös: Tätä juontajaa ei edes luonnonvoimat häiritse! Marja Hintikka kylmänviileänä jäiden keskellä: ”Tästä hetkestä en muuttaisi mitään"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »