fbq
Kotimaa
26.11.2021 16:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen, Seiskan lukija
TISKALLE
Autokauppaa pyörittävän TIS-Kallen järkytys – BMW:n maasturi syttyi palamaan kesken testiajon: ”Räjähdyksiä kuului” – katso video kuumottavasta tilanteesta!
Kotimaa
26.11.2021 16:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen, Seiskan lukija

Temptation Island Suomen 10. kauden jyväskyläläiskomistus Kalle Hytönen on tehnyt kuluneen syksyn hartiavoimin töitä oman yrityksensä, autotalo Järki-Diilin, eteen. Kallella on paljon pelissä, sillä hänen firmansa myy autoja, huoltaa niitä ja tekee ”fiksauksia”, eli puhdistaa ja tuunaa ajoneuvoja ulko- ja sisäpuolelta.

Puhelimitse perjantaina 26.11. tavoitettu Kalle kertoo, että pian bisnes pyörii täydellä teholla.

- Ihan hyvin on lähtenyt käyntiin, mutta vielä on kaikenlaista tekemistä. Käytettyjen autojen hinnathan ovat nousseet tässä vuoden aikana. Se johtuu siitä, että valmistajilla on ollut vaikeuksia saada komponentteja ja se sitten heijastuu markkinaan. Moni on myös halunnut vaihtaa autoa korona-aikana, Kalle tuumaa markkinatilanteesta.

Lue myös: TIS-skandaali paisuu! Myös sinkku-Kallella on rötöstausta: kaksi rikostuomiota

TIS-Kalle

Liekehtivä BMW

Kysyntää siis riittää ja moni on myyntikannalla, nyt kun käytetyistä kaaroista saa hyvän hinnan. Kalle hankki liikkeelleen eräältä rahoitusyhtiöltä runsaat kymmenen vuotta vanhan BMW:n katumaasturin, jonka käyttövoimana on diesel. Autosta ilmeni ajelulla järkyttävä vika.

- Syttyi palamaan ihan konepellin alta. Ei ollut mikään pieni palo, vaan kuulin, kun kaasupanokset räjähtivät.

Lue myös: Ennennäkemätön jymykäänne Temptation Island Suomessa - yksi varatuista kokee täysin poikkeuksellisen iltanuotion: "Herranjumala"

Jyväskylän pelastuslaitos saapui hätiin ja liekehtivä BMW oli pian taltutettu.

- Vakuutusyhtiölle tämä auto menee katsottavaksi, Kalle toteaa. 

BMW:n dieselmalleissa on yleisemminkin ilmennyt ongelmia. Viimeisin iso takaisinkutsukampanja koski vuosien 2013-17 dieseleitä. Syynä oli tekninen vika, joka aiheutti palovaaran. 

Lue myös: Nollatuloilla elävä Viivi lyttää naissinkut Temppareissa: "Ei siellä ollut ketään, joilla olisi esimerkiksi ollut merkkivaatteet päällä"

Seiskan lukija kuvasi videon Kallen epäonnisesta testiajosta Jyväskylässä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »