fbq
Palot ovat vaikuttaneet koaloihin.

Australialaisyritys taistelee dildolla metsäpaloja vastaan: Auttaa lisäämään tietoutta ja keräämään rahaa!

Australian maastopalot eivät näytä laantumisen merkkejä. Tähän mennessä noin miljardi eläintä ja 27 ihmistä on menettänyt henkensä. Ihmiset ympäri maailmaa ovat lahjoittaneet rahaa ja varusteita apua tarvitseville. Julkkikset, kuten Elton John ja Chris Hemsworth, ovat lahjoittaneet miljoonia euroja. 

Myös paikalliset yritykset ovat pyrkineet kantamaan kortensa kekoon. Yhden yrityksen kampanja on saanut sosiaalisessa mediassa erityisen paljon huomiota. Seksileluja myyvä Geeky Sex Toys kerää pelastustöihin varoja erikoistuotteellaan, joka kantaa nimeä Down-Under Donation Dildo.

Käsintehdyssä dildossa on Australian muotoinen, vihreä jalusta. Tyveen kaiverrettu koala muistuttaa lajista, johon palot ovat vaikuttaneet erityisen vakavasti. Yrityksen mukaan sata prosenttia dildon myynnistä saatavista voitoista menee hyväntekeväisyyteen.

Yrityksen edustaja, Josh Porter, arvioi Metro.co.uk:lle, että Geeky Sex Toys on kerännyt tähän mennessä lähes 10 000 euroa.

- Olimme jo tehneet pienen henkilökohtaisen lahjoituksen, mutta nähtyämme, että tilanne paheni edelleen, aloimme miettiä, miten saada suurempi summa kasaan... Palaute on ollut ylivoimaisen positiivista. Ihmiset rakastavat ajatusta, että jokin niinkin asiaankuulumaton esine, kuin dildo, auttaa lisäämään tietoutta ja keräämään rahaa.

Kun kyseinen myyntiartikkeli julkistettiin Twitterissä, se meni nopeasti viraaliksi. Julkaisua on jaettu eteenpäin yli 8000 kertaa ja se on kerännyt yli 17 000 tykkäystä. Tosin kriitikoitakin on löytynyt. Osa kommentoijista on pitänyt tempausta mauttomana.

- He ajattelevat, että me pilailemme kauhistuttavan tilanteen kustannuksella tai yritämme hyötyä siitä, mutta se ei selvästikään ole tavoitteemme, Porter puolustaa.

Metro.co.uk, Twitter