fbq
Kotimaa
26.07.2021 16:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Tuuli Oikarinen
Apua! Laulaja Tuuli kadotti passinsa ja jäi yksin jumiin Berliiniin - "Tästä tuli kauhean kallis reissu!"
Kotimaa
26.07.2021 16:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Tuuli Oikarinen, 22, on tällä hetkellä yksin Berliinissä, Saksassa. Alunperin parhaan ystävänsä, tubettaja Mikael Renwallin kanssa reissussa ollut Tuuli ei päässytkään paluulennolleen eilen (25.7.), sillä hän oli kadottanut passinsa.

Itse Berliinin-matka vaikutti sujuneen mainiosti ja kaverukset nauttivat herkullisista ravintolaruoista ja juomatarjoilusta. Tuuli kertoo ikävästä passinsa kadottamisesta 24 tuntia näkyvissä Instagram-tarinoissaan.

- Mä jätin sen lentokoneeseen silloin, kun me tultiin tänne Berliiniin. Se jäi siihen etukoteloon. Tajusin täällä hotellilla, että jätin mun passin lentokoneeseen ja sitten alkoi kunnon soittorumba lentokentälle, Tuuli kertoo videotarinassaan.

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Sometähti Tuuli poseeraa upeassa otoksessa yläosattomissa: "Oot teos!"

Lopulta passin oli Tuulin saaman viestin mukaan löytänyt poliisi, joka oli laittanut Tuulille sähköpostia kadonneesta passista. Löytäjä oli myös antanut laulajalle puhelinnumeron toimistolle, josta hän voisi passiaan tiedustella.

Tuuli oli soittanut kyseiseen paikkaan, josta hänelle oli sanottu, että hän voi tulla hakemaan passiaan milloin haluaa. Niinpä Tuuli ja Mikael olivat menneet paikan päälle soittamaan ovikelloa kolme tuntia ennen paluulentoaan, mutta vastassa ollut henkilö ei ollutkaan halukas auttamaan.

- Sitten soitin uudestaan sen poliisin antamaan numeroon, johon olin jo aiemmin soittanut. Ne sitten löi luurin korvaan, Tuuli ihmettelee.

Toimelias nainen päätti kuitenkin koittaa onneaan ja lampsi lentokentälle ajokorttinsa sekä passista otetun kuvan kanssa. Hän ei kuitenkaan päässyt lennolle, vaan jäi yksin Berliinin ilman passia. Saatuaan ristitiitaisia tietoja Tuuli joutui olemaan epätietoisuudessa. Hän kertoikin eilen, ettei luota nyt juuri kehenkään.

Kallis reissu

Tänään maanantaina (26.7.) Tuuli päivitti hotellilla nukutun yön jälkeen kuulumisiaan. Hän oli soittanut aamulla uudestaan toimistolle, jossa olettavasti hänen passinsa on. Tälläkään kertaa kukaan ei ollut halukas auttamaan. Lopulta erilaisten tapahtumien jälkeen Tuuli päätti pyytää apua lähetystöstä, josta hän saisi uuden passin kuulemansa mukaan kolmessa päivässä.

- Mutta. Siellä oli sellainen pikapassijuttu, että mä käyn nyt eka passikuvauksessa ja menen sitten sinne officelle. Saan sieltä väliaikaisen pikapassin. Ymmärtääkseni saan sen passin vielä tän päivän aikana eli iltalennolla voisi mahdollisesti päästä pois, Tuuli mietti toiveikkaana kaaottista passiepisodia.

- Se oikeesti maksaa mun mielestä ihan liikaa, mutta mä nyt mieluummin ehkä otan sen, kun että mä jään tänne oleilee kolmeksi-neljäksi päivää. Oikeesti mä en kestä. Tästä tuli kauhean kallis reissu, Tuuli avautuu.

Tuuli kertoo uteliaille seuraajilleen myös, että ravintolat saivat olla Berliinissä auki, mutta sisällä istuessa vaaditaan joko rokotustodistus tai alle 24 tuntia vanha negatiivinen koronatulos. Lisäksi Saksaan tullessa ja sieltä poistuessa, vaaditaan negatiiviset koronatestit tai todistus rokotteesta.

Lue myös: Laulaja Tuuli hehkuttaa Selviytyjät Suomi -kilpailua: "Tulin sieltä uutena ihmisenä takaisin!"