Antti Tuiskun syntymäpäivä sai popparin herkistymään kyyneliin: "Heräsin tänään ihan tavalliseen aamuun"

Kotimaa | 27.02.2021 18:30

Poppari Antti Tuisku täytti tänään lauantaina (27.2.) 37 vuotta. Mies julkaisi synttäreidensä kunniaksi sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän kertoo tunnelmistaan.

Yli 16 vuotta Suomen viihdemaailmassa pyörinyt energiapakkaus paljastikin kirjoituksessaan herkistyneensä tänä aamuna kyyneliin.

En oo koskaan sen kummemmin juhlinu synttäreitä. Tai niin mie oon ajatellu. Viimeksi on tainnu olla sellaset isommat, järjestetyt juhlat 7 vuotta sitten, kun täytin 30. Heräsin tänään ihan tavalliseen aamuun. Kuitenkin, lukemattomien viestien ja videotervehdysten jälkeen löysin itteni itkemästä ja herkistymästä; siitä on pitkä aika, kun on viimeksi juhlinu ja viettänyt aikaa kavereiden kanssa ja tänään nämä kaikki viestit on merkinnyt jotenkin tavallista enemmän, Antti kertoo Instagram-tilillään.

Lue myös: Onko tässä viikonlopun seksikkäin kotikokki? Antti Tuisku poseeraa haarat auki keittiössä - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Rovaniemellä tällä hetkellä asusteleva Antti lähettää myös terveiset läheisilleen sekä seuraajilleen.

Kiitos jokaiselle, joka on muistanut mua tänään; oon tuntenut olevani maailman onnekkain ihminen ja maailman ihanimpien tyyppien ympäröimä. Ikä- sehän on vain numero, Antti viestittää.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt kävivät myös onnittelemassa laulajaa hänen julkaisuunsa.

Onnee rakas, kirjoitti muusikko Paula Vesala punaisten sydämien kera.

Suurta onnea, Antti! toivotteli puolestaan radiojuontaja Kimmo Sainio.

Luulin et oot joku 24. Paljon onnea!!! Aleksi Valavuori kommentoi.

Antti juonsi viikko sitten (20.2.) nähdyn Uuden Musiikin Kilpailun -finaalin, jossa hän myös esiintyi upealla numerollaan Erika Vikmanin kanssa. Julkisuuteen Antti nousi vuonna 2003 Idols-laulukilpailun myötä.

Lue myös: Ajankohtainen muistutus! Antti Tuisku puhuttelee nuorisoa heidän kielellään: "Vaikka se kirpaisee ja suoraan sanottuna v***ttaa välillä"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!