fbq
Kotimaa
30.07.2021 11:42
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Antti Tuisku
Antti Tuisku kommentoi nyt surumielistä uutistaan - "On ollut tunteiden vuoristorataa"
Kotimaa
30.07.2021 11:42
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Antti Tuisku, 37, kertoi aiemmin tällä viikolla, että hänen odotetut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit ovat siirtyneet koronan takia jo toistamiseen vuodella. Syyskuun 2021 konsertit on peruttu, ja uudet päivämäärät ovat 9. ja 19. syyskuuta 2022.

Lue myös: "Olen myös päättänyt, että..." - Antti Tuisku julkaisi pysäyttävän tiedotteen - surullisia uutisia faneille

Antti Tuisku myös kertoi, ettei häntä tulla näkemään kesän jälkeen esiintymislavoilla. Ennen vuoden 2022 syyskuuta artisti on mahdollista nähdä enää siis kuusi kertaa.

- Tämä viikko on ollu yhtä suurta tunteiden vuoristorataa. Tieto Bailantai-konserttien siirtymisestä ensi vuoteen ja päätös jatkaa keikkailua vasta ensi vuoden puolella, on luonnollisestikin aiheuttanut minussa, mutta myös teissä erilaisia fiiliksiä ja tunteita, Antti avaa tunnelmiaan sosiaalisessa mediassa.

- Itselläni päällimäisenä on helpotuksen tunne siitä, että nyt varmuudella tiedämme, mitä tapahtuu ja milloinkin. Ja voimme alkaa valoisin mielin todella odottaa asioita tapahtuvaksi.

Tänään perjantaina (30.7.) Antti esiintyy Kuopiossa ja lauantaina (31.7.) Joensuussa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Kommenttitulva

Antti Tuiskun fanit ja someseuraajat ottivat surumielisen uutisen vastaan esimerkillisesti. Moni tsemppasi Anttia tässä vaikeassa tilanteessa, ja uskoi hänen tekemän päätöksen olevan oikea.

- Oikea päätös siirtää. Itseä ainakin helpotti, koska tämän kesän koronaluvut kertoo siitä että monet ovat jo luovuttaneet turvatoimien suhteen ja siksi syksy ei näytä niin hyvältä mitä se olisi voinut näyttää. Mutta rokotusvasteen myötä ensi vuonna on varmasti ihan eri tilanne. Kärsivällisesti odotellen! kirjoitti eräs.

- Harmittaa kyllä että muutkin kuin Bailantai peruuntui. Ei jaksa enään ostaa yhtään lippua minnekkään, valitteli toinen.

- Siis Antti hieno ja vaikea päätös, mutta tässä korona vaiheessa ainoa oikea! Ja pitäkää ne (kasvomaskit) ja turvavälit ym. Päästäis nopeammin, analysoi kolmas.

- No mut hyvä, sitten varmasti sinne uskaltaa jo tullakin! Jes! iloitsi neljäs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Mikäs sieltä pilkottaa? Antti Tuisku taisi paljastaa somekuvassa haarovälistään enemmän kuin oli tarkoitus - katso jos uskallat!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »