fbq
Kotimaa
29.10.2021 08:21
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
Anni Hautala
Anni Hautala palasi Aamulypsyyn - Janni Hussille kävi kalpaten
Kotimaa
29.10.2021 08:21
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Radio Suomipop juhlii tänään perjantaina (29.10) 15-vuotissynttäreitään. Juhlan kunniaksi eetteriin palasi alkuperäiskokoonpanosta tuttu Anni Hautala, joka on ollut äitiyslomalla.

Radio Suomipopin Instagram-tililtä selviää, että Annin ensimmäinen aamu ei sujunut sutjakkaasti.

- Tunnarit hukassa, kaikki salasanat unohdettu ja mikrofonikin vähän temppuili, eli täysin perinteinen töihinpaluu koettu Annin osalta tänään klo 6. Silti hymy herkässä ja erinomaisen hyvin nukuttu yö takana, tervetuloa mukaan synttäreille!

Studiossa on nautittu synttärikakkua, jota koristavat juontajia esittävät marsipaanihahmot. Aamulypsyssä herättelivät tänä aamuna myös Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski.

Janni sairastui

Myös Annia tämän äitiysloman ajan eetterissä tuuranneen Janni Hussin piti olla mukana juhlalähetyksessä, mutta toisin kävi. Janni kertoo Instagram-tilillään saaneensa jonkun ikävän vatsapöpön. Jannin mukaan ruokamyrkytys iski noutoruuan nauttimisen jälkeen.

Janni Hussi
Janni Hussi joutui jättämään juhlalähetyksen väliin sairastumisen vuoksi.

– Hoidan tällä hetkellä meille ihan uudenlaista takeawaysafka-laatoitusta vessaan. Niinpä jää huomiset Lypsyn synttärit välistä. Mulla on jotenkin niin huono karma näiden radiosynttärien kanssa, Janni harmitteli eilen illalla Instagramin video-osiossa.

Jannilta jäi muutamia viikkoja sitten väliin myös radiolähetys omana syntymäpäivänään, sillä hän oli tuolloinkin sairaslomalla.

Anni on ollut äitiyslomalla reilun vuoden. Hän on silti tehnyt piipahduksen television puolelle, sillä hän juonsi Big Brother VIP -kauden viime keväänä.

Lue myös: Pölyttyvätkö nämä trendiastiat kaapissasi? Anni Hautala teki upean kirppislöydön - samat lasit esillä Sex Education ja Solsidan -sarjoissa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

– Aamulypsy 15-v!!!! JUHLALÄHETYS huomenna ehkä jo kello 6. Samalla mun eka työpäivä piiiitkään aikaan. Jännittävää, nyt pitää mennä äkkiä nukkumaan!! Tuu kuulolle? Ja hei vitsi miten OUTOA laittaa herätyskello soimaan, Anni hekumoi töihin paluutaan Instagramissa torstaina.