Anna-Maija Tuokko

Anna-Maija Tuokon kesä on mennyt mökkeillen ja kokkaillen - lähetti kiitoksen julkkiskokille

Kotimaa | 04.08.2021 16:29

Seiska haastatteli ihastuttavaa Anna-Maija Tuokkoa, 40, Elisa Viihteen alkuperäissarjan Munkkivuoren kuvausten yhteydessä. Vuonna 2017 Tanssii tähtien kanssa -kisankin voittanut Anna-Maija kertoi Seiskalle kesänsä sujuneen erittäin hyvin.

- Olen nauttinut Suomen kesästä. Olemme tehneet Munkkivuori-sarjaa, mutta muuten olen ollut pääsääntöisesti lomalla. Mökillä on tullut oltua paljon, hän kertoi.

Anna-Maija paljasti olevansa melkoinen kotikokki – tai tässä yhteydessä sanottuna paremminkin mökkikokki.

- Kokkauksesta on tullut minulle kesäinen harrastus, olen löytänyt vaikka kuinka paljon uusia reseptejä. Mökillä on ihanaa nauttia hyvästä ruoasta ja juomastakin. Esimerkiksi salaatteja olen tehnyt paljon, ja olen napannut Pipsa Hurmerinnan kokkikirjasta mielettömän ihania reseptejä. Kiitokset hänelle.

Anna-Maija Tuokko
Anna-Maija näyttelee Munkkivuoressa talonmiesperheen äitiä.

Lapset ja nuoret huolettavat

Tulevaisuuden suhteen Anna-Maija toivoo lasten ja nuorten pääsevän kouluun normaalisti. 

- Nämä lapset ja nuoret ovat kuitenkin tulevaisuutemme, joten heihin liittyvistä ajatuksista puhumme usein ystäväpiirissäkin.

Anna-Maijan omat lapset ovat vielä alle kouluikäisiä. Hänellä on vuosina 2015 ja 2019 syntyneet tyttäret näyttelijä-ohjaaja Kari Heiskasen, 66, kanssa.

Lue myös: Anna-Maija Tuokko meni Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian Löylyyn ja mykistyi: ”Silloin tajusin, että kyllä näitäkin naisia on”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Pasi Murto, Peter Salovaara
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!