fbq
Kotimaa
06.11.2021 10:17
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Andy McCoy
Andy McCoy kaiveli turhaan taskujaan! Rocklegenda murjotti lentoasemalla: käännytettiin koneesta, kunnes koitti yllätyskäänne – kuva!
Kotimaa
06.11.2021 10:17
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Suomen kaikkien aikojen rokkareihin lukeutuva Andy McCoy ällistytti matkaajia viime viikon perjantaina Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

– Andy-ressukka kaiveli turhaan taskujaan, kun häneltä pyydettiin Kreikan viranomaisten vaatimaa matkustusdokumenttia. Sellaista ei löytynyt, joten rokkari ei meinannut päästä koneeseen. Hänet siis käytännössä käännytettiin koneesta.

– Myöhemmin asia kuitenkin järjestyi, ja murjottanut Andy pääsi kuin pääsikin matkustamaan Ateenaan, kentältä kerrotaan.

Lue myös: Ohhoh! Andy McCoy leikki liikennepoliisia iltapäiväruuhkassa – kuvat rocklegendan sekoilusta!

Andy McCoy

Avioero

Kesällä paljastui Andyn ja hänen Angela-vaimonsa pitkäaikaisen avioliiton tulleen tiensä päähän. Seiskan saamasta avioerohakemuksesta selvisi, että Angela Nicoletti-Hulkko, tuttavallisemmin Angela McCoy haki yksin eroa jo maaliskuun lopussa.

Haastemies ei kuitenkaan ollut tavoittanut rokkaria luovuttaakseen tälle tiedoksiantoa avioerosta. Paperi odotti lähes kolme kuukautta, ennen kuin se saatiin ojennettua Andylle.

Lue myös: Haastemies etsi kuukausia Andy McCoyta! Näin rokkari sai tietää Angela-vaimonsa hakemasta avioerosta

Paperi saatiin lopulta toimitettua kitaristilegendalle varsin erikoisella tavalla, kun Helsingin käräjäoikeuden haastemies tavoitti Andyn kesäkuun alussa käräjäoikeudesta, jossa Seiskakin oli paikalla. Oikeudessa puitiin tuolloin Andyyn liittyvää huumausaineenkäyttörikosta.

Ennen istuntoa haastemies saapui paikalle ja sai ojennettua tiedoksiannon Andylle.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »