Amanda Harkimo

Amanda Harkimo oli menossa sokkotreffeille – treffikumppanin toiminta tuli täysin puskista: Kyllä se viilsi sydämeen hieman

Kotimaa | 22.02.2021 18:01

Dj ja tosi-tv-tähti Amanda Harkimo muisteli Seiskalle epäonnistuneita sokkotreffejään.

Amanda on nähty lukuisissa tosi-tv-sarjoissa, ja hänen elämänsä käänteistä on kirjoitettu räiskyviä otsikoita. Amanda ei ole häpeillyt julkisuuttaan koskaan, mutta joskus se on aiheuttanut epämiellyttäviä tilanteita.

Hän muistaa etenkin sisarensa järjestämät sokkotreffit, jotka menivät pieleen ennen kuin ehtivät edes alkaa.

- Tätä miestä oli jännittänyt niin paljon, että hän oli halunnut tietää, kenen kanssa hän on menossa treffeille. Siskoni näytti kuvan, jossa oli vain profiilini. Kuvassa ei pitänyt näkyä, kuka olen. Ennen sitä tämä kundi oli ollut ihan ok treffien suhteen. Sitten hän oli tunnistanut kuvasta minut ja sanonut, ettei lähde treffeille, Amanda kertoi Seiskan Viiniä ja viihdettä -ohjelmassa.

Vaikka Amanda ei hätkähdä monestakaan asiasta, aiheutti treffien peruuntuminen ikävän tunteen.

- Kyllä se viilsi sydämeen ehkä hieman. Ajatus siitä, että treffit ovat okei niin kauan, kun et tiedä, että kyseessä on Amanda Harkimo…

Lue myös: Tuntematon mies yritti tunkeutua Amanda Harkimon asuntoon – poliisin reaktio järkytti: Tuli todella "turvallinen" olo

Kohtasivat sattumalta

Amanda ja sokkotreffit perunut mies kohtasivat toisensa myöhemmin baarissa. Amanda ei ollut koskaan nähnyt edes kuvaa miehestä, joten hän ei tunnistanut tätä.

- En tiennyt hänen olevan hän. Kerroin siskolleni, että mies oli todella komea ja että meillä oli todella kivaa. Sitten siskoni kertoi miehen olleen henkilö, jonka kanssa minun olisi pitänyt mennä treffeille. Mies ei maininnut minulle mitään asiasta, Amanda muisteli.

- En ole jutellut hänen kanssaan koskaan sen jälkeen.

Amanda on tottunut siihen, että ihmisillä on ennakkoasenteita häntä kohtaan. Ne eivät hänen maailmaansa hetkauta, mutta jos ihmisen mielipide hänestä ei muutu edes tapaamisen jälkeen, saattaa Amandaa harmittaa.

- Sitten menee tunteisiin.
 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!