fbq
Amanda Harkimo

Amanda Harkimo ei ikävöi ”frendifavoria” anellutta Temptation Island Suomi -Sammya: "Ollaan muutaman kerran törmätty"

Tosi-tv-ohjelmien fanien iltarutiinit muuttuvat tulevina viikkoina, sillä Temptation Island Suomi -sarjan neljännestä tuotantokaudesta nähtiin viimeinen jakso eilen torstaina (31.5.).

tempparit

Temptation Island Suomen kuumottavin iltanuotio – pettäjä-Elias valehtelee silmät päästään: ”Mä näin sen videon ja kuulin, kun te panitte!” 

Keskiviikkona (30.5.) nähtiin puolestaan Minnan ja hänen avomiehensä Sammyn viimeinen iltanuotio, jossa nainen ilmoitti haluavansa päättää suhteen. 

Huh, näistä valheista Sammy jää kiinni viimeisellä Temptation Island Suomi -iltanuotiolla: Ei muka vongannut seksiä – videot paljastavat karun totuuden!

frendi faivori

Viimeisen jakson jälkeen nähdyssä Temptation Island Suomi 4 Extrassa pariskunta kuitenkin vakuutti vielä olevansa yhdessä.

Kuluneen TISuomen tuotantoaikana koettiin aikana kaksi todellista yllätystä. Ensimmäinen oli se, että Markus ja Noora jättivät deittipelin kesken kaiken. Seuraavaksi saarelle saatiin kaksi julkkiskasvoa. Miesten saarelle saapui Big Brotherista tuttu Antti Kurhinen ja naisten saarelle todellinen tosi-tv-konkari Amanda Harkimo

Sammy iski silmänsä näyttävään naiseen jo ensikohtaamisella. Valitettavasti tunteet eivät kohdanneet, sillä Amanda näki kaksikon enemmän ystävyksinä kuin romanttisensa pariskuntakokelaana.

Sammyn seksinhimo yltyi kuitenkin kauden aikana siihen pisteeseen, että hän pyysi jopa Amandaa lievittämään hänen ”paineitaan”. 

Tavoitimme Amandan kertomaan, ovatko he Sammyn kanssa vielä yhteyksissä. Sammy kun moneen kertaan jaksoi muistuttaa Amandaa siitä, ettei hän malta odottaa aikaa, kun he kohtaavat tosielämässä TIS-saaren ulkopuolella.

- Sammy on lähettänyt minulle muutamia viestejä, joten olemme koodailleet muutaman kerran. Ja ollaan muutaman kerran törmätty Helsingissä, mutta ei mitään sen enempää. Sanotaan nyt näin, ettei minulla ole niin kova ikävä, Amanda tunnustaa Seiskalle.