fbq
Kotimaa
18.10.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Aleksi Valavuori, Renny Harlin
Aleksi Valavuori otti kantaa Renny Harlinin kohukirjaan – kylmää kyytiä elokuvaohjaajalle: ”Vaatii aika paljon pokeria, jos oikoluet tekstin ja vilpittömästi uskot siihen”
Kotimaa
18.10.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska on uutisoinut tiiviisti Renny Harlinin Ainutlaatuinen elämäni -elämäkerran sisällöstä, ja torstaina julkaistulla lehdessä ex-missi Tarja Smura kertoi järkyttyneensä kirjan sisällöstä.

Taustaa: Tarja Smura syyttää Renny Harlinia valehtelusta! Loukkaantunut ex-missi jyrähtää: Miksi haukut minua ilotytöksi?

Lue myös: Kirjapaljastus: Rennyn ja Geenan unelmaliitto kaatui seksin vähyyteen, lopulta Geena ehdotti outoa sopimusta – juristilta täystyrmäys

Tarjan haastattelu ja Rennyn kirja herättivät keskustelua Aleksi Valavuoren isännöimässä Valavuori Livessä. Aleksin Twitch-kanavalla ruodittiin tuoreen Seiskan sisältöjä, ja Rennyn kirja herättää voimakkaita reaktioita Aleksissa.

- Kun elämä ei mene niin, että vika on aina muissa. Kun näitä väärinymmärryksiä tuntuu olevan joka naisen kanssa. Onko ylipäätään mahdollista, että nainen on aina väärässä? Koska ainakin kirjan perusteella Rennyn otanta naisista on aika suuri. Niin millä v**ulla menee aina niin, että se nainen tekee väärin? En ymmärrä, Aleksi sanoo Valavuori Liven vakiovieraalle Kalle Palanderille.

Aleksi hämmästelee Rennyn itsevarmuutta ja näkemystä itsestään.

- Renny ihmettelee kirjassa, jonka hän on varmasti oikolukenut, että hän oli pettynyt, kun joku nainen ei ollut rakastunut pelkästään siihen, että hän oli komea ja älykäs… Niin kyllä minä j**alauta sanon, että vaatii aika paljon pokeria, jos oikoluet tuollaisen tekstin itsestäsi ja vilpittömästi uskot siihen, kun sanot olevasi komea ja älykäs, niin… Kun kirjan otsikkokin taitaa olla ”Ainutlaatuinen elämäni”…

Kalle kysyy Aleksilta, aikooko tämä lukea Rennyn kirjan.

- Musta tuntuu, etten pysty. Minun on vaikea samastua asioihin, vaikka olisi kuinka meritoitunut elämä eri vaiheissa ja globaalisti ja saanut pesää julkisuuden henkilöiltä. Minun on hyvin vaikea lukea otosta, jossa vika ei ole koskaan itsessä. Toki saatan olla väärässä, koska en ole lukenut kirjaa. Voisin lyödä vetoa siitä, että tässä kirjassa tai elämässä Renny ei kovin usein ole ollut väärässä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »