Katso videot!

Alatissi ja kamelinvarvas vilahtelevat jumppavideolla! Iida Ketola-Korppilan taidonnäyte vaatii hyvää tasapainoa: ”Liikunta on tosi tärkeää”

Kotimaa | 22.04.2021 17:30

Kampaamoyrittäjä ja tosi-tv-tähti Iida Ketola-Korppilan muodokas vartalo on tullut monille suomalaisille tutuksi viimeistään verkon välityksellä. Lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa nähty Iida kun julkaisee Instagram-tilillään hyvin rohkeita kuvia. 

Nyt hän on päivittänyt sovellukseen pienen maistiaisen siitä, kuinka pitää kropastaan huolta. Reality-tähden kuntopiiriin kuuluukin tasapainoa vaativat kehonpainoharjoitteet, jos hänen jakamaan videoonsa on uskomista. 

- Liikunta on tosi tärkeetä myös poikkeusoloissa! Iloa ja valoa just sun päivään! Valitaan onnellisuus tänäänkin, Iida iloitsee. 

Lue myös: Mitä?! Kotipuuhastelija Iida Ketola kutoo sukkaa toplessinä - katso kuuma kuva! 

Lyhyessä pätkässä hän jumppaa jalkalihaksiaan kuntoon kyykkyliikkeellä. Jumppansa hän tekee yhdellä jalalla seisten ja pitää samalla yhdellä kädellä toisesta jalastaan kiinni.

Lue myös: ”Pikkasen tulee oksennusta suuhun” Iida Ketolan suihinottopuheet puistattivat Iris Flinkkilää – kaksikko keskusteli podcastissa tulevasta juhlapäivästä ja omakohtaisista koronan oireista

Vetreyttä vaativaa urheilusuoritusta varten Iida on pukeutunut sopivaan vaatetukseen, sillä hänellä on päällään kireät joogapöksyt ja musta huppari.

Hänen paitansa helma on kuitenkin sen verran korkealla vatsan yläpuolella, että neidon alatissit vilahtavat videolla useaan kertaan. Myös sulottaren pöksyt mukautuvat vartalon kaarien mukaisesti, mikä viittaa puhekielessä "kamelinvarpaaseen".

Taidokasta

Iidan lahjakas taidonnäyte keräsi paljon kehuja, kun hänen seuraajansa innostuivat jumppavideosta. Monet ilmaisivat ilonsa hieroglyfimäisillä emojeilla, joita tulkitsemalla he pitivät suoritusta upeana. Toiset taas kertoivat ihailustaan suorasanaisemmin. 

Lue myös: Anteeksipyyntö ei vakuuta! Iida Ketola-Korppila järkyttyi Archien Cruzin ja BB-Krisun käytöksestä: ”Homottelu ja läskittely ei ole vain huonoa huumoria”

- Ihana. 

- Ihan vimpan päälle.

Kehuja sai myös hänen järkkymätön tasapainonsa, joka Iidan mukaan on tärkeä taito elämässä. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!