fbq
Suurin pudottaja

Aki Mannisen korvaaja ulosottokierteessä! Suurin pudottaja -valmentaja Jari Sorsalla runsaasti verovelkaa

Ensi kuussa starttaavassa Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa ensimmäistä kauttaan mukava oleva personal trainer Jari Sorsa, 45, on jo vuosia kierrättänyt monet arvonlisä- ja ennakkoverot ulosoton kautta.

Ulosottoviraston Seiskalle tammikuun lopussa (31.1.) toimittamasta Jarin rekisteriotteesta selviää, että urheilullinen komistus on ollut ulosottoviraston asiakkaina jo vuosia, eikä koronapandemiaakaan voi asiasta suuremmin syytellä. 

Voudin hakemien avoimien hakujen kokonaissumma oli rekisterin toimituspäivänä karvan yli 4 500 euroa.

Suurin pudottaja: Jari Sorsa korvaa Aki Mannisen - juontajakin vaihtuu

Lähes 18 vuotta yrittäjänä toimineen miehen yrityksen Tmi Personal Trainer Jari Sorsa ulosottorekisteri on täysin puhdas kahdelta viime vuodelta. Mieheltä haettavat avoimet haut ovat hänen henkilökohtaisen ulosottorekisterinsä puolella. Hakijana kaikissa avoimissa asioissa on verottaja.

Vaikka komistuksella onkin voudin kanssa vielä asioita hoidettavana, hän on myös mallikkaasti hoitanut asioita pois. Miehen viisisivuisessa rekisterissä on 25 merkintää. Kaikkiaan hän on maksanut parin viime vuoden aikana pois ulosottoasioita yli 15 000 euron edestä.

Viimeisimmät merkinnät Jarin rekisteriin ovat tulleet tämän vuoden tammikuussa.

Shokkipotkut! IL: Aki Manninen ulos Suurimmasta pudottajasta sovinistikohun seurauksena

Viime vuoden keväällä mediassa levisi kohu, ettei edelliskausina mukana ollut personal trainer ja sometähti Aki Manninen olisi tulevalla kaudella laisinkaan mukana. Potkuja edelsi Akin kommentit Selviytyjät Extra -ohjelmassa.

Somessa aktiivisesti mielipiteitään laukovan Akin tuolloisia kommentteja pidettiin sovinistisina ja naisvihamielisinä. Nelisen kuukautta Akin potkujen jälkeen MTV julkaisi tulevasta kaudesta tiedotteen, missä paljastui, että Akin korvaa Lahdesta lähtöisin oleva Sorsa.

Lisensoituna personal trainerina Jari on uransa aikana liikuttanut niin normaalia pulliaisia kuin kilpaurheilijoita ja julkkiksia. Esimerkiksi Sami Kuronen on kuulunut Jarin valmennettaviin jo vuosia. Jari toimii nykyään myös personal trainer -kouluttajana.