fbq
Aki Manninen

Aki Mannisen koiravideo herättää keskustelua somessa

Hyvinvointialan yrittäjä Aki Mannisen koiravideo sai kommenttikentän kuhisemaan sosiaalisessa mediassa.

Aki Manninen viettää yksin hääpäivää: "Olen haavoittuvainen ja polvillani"

Aki Manninen julkaisi omalla somekanavallaan videon, jossa näkyy hänen koulutuksensa tuloksia yhdessä Putin-koiran kanssa.

Videolla kaksikko toimii yhteistyössä Akin ohjeiden mukaisesti. Kotona kuvatussa videolla Akin työkaluna toimii pyyhe, jossa Putin muun muassa roikkuu hampaillaan omalla painollaan, ennen kuin Aki pyytää voimakoiraansa lopettamaan käskyllä "irti".

Putskun koulutus kesti 2 vuotta, kaikki perus asiat on hallussa edelleen, Aki kirjoittaa tekstissään.

Näytevideo 7-vuotiaan amerikanbully Putinin osaamisesta keräsi kosolti ihastusta ja kirvoitti lukuisia kommentteja.

Voi putsku (sydän) hattua nostan, oikeissa käsissä on, kirjoitti yksi.

Tässä asiassa pitää nostaa hattua isännälle. Mielestäni ihan jokaisen voimakoiran saisi asettaa lemmikki kieltoon, koska ihmisillä ei ole taitoa kouluttaa ja ymmärtää kyseisiä rotuja tarpeeksi ja käytetään lähinnä ego boosteina. Mutta. Jos kykenee tuolla tasolla hallitsemaan omaa koiraansa, niin on se kiitettävän tasaisesti tehtyä työtä, kirjoittaa toinen.

Morjens mikä kontakti koiraan sulla Hienoo duunii, kommentoi kolmas.

On kyllä hienosti opetettu/käyttäytyvä koira. Kunnioitan, jatkoi neljäs.

Eräs kommentoija ihmetteli kuitenkin koulutuksen kestoa.

aki
Aki Mannisen perheeseen kuuluu Putinin lisäksi myös Rita-vaimo ja Donna-tytär.

Kaks VUOTTA? Meidän käyttis Labbis poika oppi nämä samat perusliikkeet yhdessä päivässä ja on siis vasta 9kk, hän kirjoitti kommenteissa.

Viesti poiki pidemmän mielipiteiden vaihdon ketjussa.

Kai tiedät, että kaikki koirat on erilaisia kouluttaa. Labradorinnoutaja on yks helpoimmista roduista kouluttaa, koska on niin miellyttämisen haluinen. Kyllä meidänkin käyttö labukka osaa jo perusjutut+paljon muuta, ikää kohta 9kk. Jackrusseli oli myös jotenkuten helppo koulutettava, koska on sen verran älliä päässä, mutta ei helpoimmasta päästä todellakaan. Eli en menis vertaamaan rotujen koulutuksien kestoo keskenään. Mun mielestä pääasia, että koira on koulutettu, mietti yksi.

Hienoa, laitako videoa myös samoista asioista? On kyllä mielenkiintoista nähdä että Labbis roikkuu omalla painollaan narussa kunnes omistaja komentaa irti? Wau jos näin on, kommentoi myös Aki Manninen.

Rita ja Aki Manninen ilmoittivat henkilökohtaisen ilouutisen: "Uusi vaihe elämässä alkanut"