fbq
aki linnanahde

Aki Linnanahde muutti ulkomaille!

Juontaja ja toimittaja Aki Linnanahde, 44, kertoo asumiskuvioistaan Espanjassa.

Aki Linnanahteelta shokki-ilmoitus: "Itkujen aika tulee"

Aki Linnanahde paljastaa muuttaneensa Espanjaan. Viime vuoden lopulla Radio Novan aamuissa lopettanut Aki viettää parhaillaan aikaa perheensä kanssa Espanjassa. Viime vuonna myös Suomessa asuntonsa myynyt Aki paljastaa uusista asuinkuvioistaan avoimesti somessa.

Vuonna 2018 tuli vahva tunne, että Espanja voisi olla meidän perheen juttu. Tunne on vuosien saatossa vain vahvistunut. Jopa niin paljon, että päätimme viime syksynä myydä Helsingin asuntomme ja vaihtaa sen kotiin Espanjassa. Tänään on ensimmäinen yö asunnossa, joka ei enää ole vain loma-asunto, vaan ihan oikea koti koko isolle perheelleni. Kiitos etätyömahdollisuuksien, aikuiset lapsemmekin pystyvät viettämään täällä aikaa myös loma-aikojen ulkopuolella, Aki kirjoittaa keskiviikkona (29.3.) Instagramissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikka uusi asunto on Espanjasta hommattu, virallinen kotiosoite tulee kuitenkin pysymään vuokra-asunnossa Suomessa.

Kotiosoitteeni tulee säilymään Suomessa, missä aion olla valtaosan vuodesta jatkossakin. Tämä ei siis ollut mikään bye bye Suomi -päivitys. Suomi on hieno maa. Vähän vain kylmä talvella.

Instagramin tarinoissaan Aki kehuu Etelä-Espanjan asuntomarkkinoita, ja kertoo kämppien myyntiaikojen olevan lyhyitä ja markkinoiden käyvän kuumina. Aki kertoo saaneensa myytyä vain parissa viikossa aiemman asuntonsa, ja nyt jo hankkineensa perheelleen uuden.

- Täällähän muutto on sillain helppo, että asunnot myydään kalustettuina. Meillä on myös lapsia täällä mukana jeesaamassa, Aki fiilisteli ja lupasi esitellä uutta asuntoa enemmän tulevaisuudessa.

Rahat loppu? Aki Linnanahde julkaisi kuvan joulupöydästään

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy