Adoptiosuunnitelmat siirtyivät! Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskarin, 57, raskaana oleva Titta-rakas: Luulin, etten voi saada lapsia

Kotimaa | 10.04.2021 09:18

Takavuosien huippusuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta tunnettu Mika Ounaskari, 57, ja hänen 31 vuotta nuorempi Titta-rakkaansa odottavat perheenlisäystä.

– Olihan siinä ihmettelemistä, kun ottaa huomioon myös ikäni. Ensireaktio uutispommista selvittyäni oli voimistuvasti positiivinen, Mika muistelee Seiskalle vuodenvaihteessa kuulemaansa yllätysuutista.

Lue lisää: Jättiyllätys! Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskari, 57, ja 26-vuotias fitnessrakas Titta: Saamme vauvan!

Mika ponkaisi  julkisuuteen 1990-luvun supersuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta, jossa mies tunnettiin Mohikaanina.
Mika ponkaisi  julkisuuteen 1990-luvun supersuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta, jossa mies tunnettiin Mohikaanina.

”Tuntui huijaukselta”

Ilouutinen tuli yllätyksenä myös Titalle, 26, joka oli hakeutunut lääkäriin alunperin alavatsakipujen vuoksi. Ilomantsilaislähtöinen kaunotar kertoo kärsineensä teini-iästä asti munasarjaongelmista, joista luuli silläkin kertaa vatsakipujensa johtuvan.

– Olin aina elänyt siinä käsityksessä, etten voisi saada lapsia, koska lääkäri oli sanonut minulle niin. Kun sain sitten kuulla olevani raskaana, aloin itkeä kovasti. Olihan se iso yllätys, Titta kertaa.

– Koko asia tuntui siinä vaiheessa suurelta huijaukselta, kun olin aina elänyt siinä uskossa, että tulisin olemaan lapseton. Sisäistäessäni asian olin toki myös onnellinen.

Lue myös: Omaisuutensa menettänyt Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskari rakensi elämänsä uudelleen – avoliitto 31 vuotta nuoremman Titta-rakkaan kanssa!

Ilomantsista kotoisin oleva Titta luuli  aina, ettei voisi saada lapsia. – Lääkäri  oli sanonut minulle  niin. Joten olihan se  yllätys, kun sainkin  kuulla olevani  raskaana!
Ilomantsista kotoisin oleva Titta luuli aina, ettei voisi saada lapsia. – Lääkäri oli sanonut minulle niin. Joten olihan se  yllätys, kun sainkin kuulla olevani  raskaana!

Kaksoset tukena

Viitisen vuotta seurustellut pariskunta oli aiemmin keskustellut adoption mahdollisuudesta, mutta ne suunnitelmat siirtyivät syrjään kesäkuuksi odotetun tyttövauvan myötä.

– Kyseessä on esikoiseni, joten odotan innolla aikaa äitinä. Uusia asioita on varmasti paljon luvassa, mutta luotan siihen, että pärjään hyvin ja tiedän, mitä haluan tarjota lapselle, tuleva äiti iloitsee.

Mikalla taasen on entuudestaan aikuiset kaksoset, jotka suhtautuvat innolla tulevaan perheenjäseneen.

– He ovat olleet kivasti mukana odotuksessa, se on ollut mukava huomata. Itseäni tuleva vanhemmuus ei sen kummemmin jännitä, mutta odotan sitä positiivisella tavalla.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!