fbq
Kotimaa
31.03.2021 15:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Petri Aho, Nelonen media, Instagram
Janni Hussi Jaajo Linnonmaa Tuukka Ritokoski
Aamulypsy jäi pääsiäistauolle: Suosikkijuontajalla koronatartunta - "Kunto vaihtelee selvästi päivästä riippuen"
Kotimaa
31.03.2021 15:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Petri Aho, Nelonen media, Instagram

Eilen aamulla (30.3.) Radio Suomipopin aamuohjelman Aamulypsyn-kuulija saattoi hämmästyä, sillä radiotaajuudelle tyypillinen härskin huumorin heittäminen olikin vaihtunut pelkästään musiikin soittamiseen.

Syyksi kerrottiin Suomipopin Instagram- ja Facebook-sivuilla Aamulypsyn henkilökuntaan kuuluneen jäsenen kohonnut kuume, jonka seurauksena koko tiimi jäi varotoimenpiteenä koteihinsa. 

Lue myös: Suora lähetys peruttu! Radio Suomipopin Aamulypsyssä soi yllättäen pelkkä musiikki - tästä on kyse

Juontaja sairastui koronaan

Tänäänkään kanavalla ei kuultu aamulla Jaajo Linnonmaan, Janni Hussin tai Tuukka Ritokosken hurttia huumoria. Radio Suomipop tiedotti syystä hetki sitten. 

- Kurjia uutisia: Suomipopin Aamulypsyn Tuukka on sairastunut koronaan. Kanavalta lähetetään Tukelle rakkautta ja pikaista paranemista sekä toivotetaan lievää tautia! Asiasta tiedotetaan julkisesti Tuukan luvalla, kanava kirjoitti.

Lue myös: Koronasokki! Aamulypsy ja muut hittiohjelmat hiljenivät: Sanoman radiostudioissa uusi koronatapaus - kaikkien kanavien suorat lähetykset peruttu!

Tilanteeseen nähden vointi on kohtalainen, vaikka oireet ja kunto vaihtelee selvästi päivästä riippuen. Tämä on hyvä muistutus itsellekin, että tauti voi tulla, vaikka maskia on käytetty ja ohjeita noudatettu, Tuukka toteaa tiedotteessa.

Tiimi jatkaa karanteenissa

Nelosmedian alaisuuteen kuuluva Suomipop kertoo Instagram-sivuillaan, että studiolla ollaan eletty tiukasti koronaohjeistuksen mukaisesti.

- Studiolla on jatkuvasti noudatettu tiukkoja suojatoimia, ja mahdolliset altistukset pyritty näin pitämään minimissä. Aamulypsy-tiimi jatkaa toistaiseksi karanteenissa ja kanava sitoutuu noudattamaan THL:n viimeisimpiä ohjeistuksia kaikkien altistuneiden kohdalla. Suomipopin aamuissa kuullaan torstaina 1.4. klo 6-10 Aamulypsyn kevään parhaita paloja ja sen jälkeen koittaakin suunnitellusti pieni breikki pääsiäisen ajaksi. Jatkosta kerromme lisää myöhemmin.

Lue myös: Erikoiset Radiogaalan jatkot! Jälleen vuoden radiojuontajaksi palkittu Jaajo Linnonmaa: "Heti aamusta keräämään pajunkissoja!"

Nelosen radiokanavia ovat Helmiradio, Groove FM, HitMix, Loop, Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop ja Aito Iskelmä.

Tuukalle sairastelurauhaa

Suositun radio-ohjelman jääminen suunniteltua pidemmälle tauolle onkin ehtinyt jo herättää vilkasta keskustelua. Moni on toivottanut Tuukalle pikaista paranemista ja todennut, että tämä voisi toimia muistutuksena siitä, että salakavala tauti voi iskeä kenelle tahansa. Suomipop puolestaan kommentoi Instagram-julkaisuaan pyytämälle Tuukalle sairastelurauhaa.

- Toivomme, että Tuukan annetaan sairastaa rauhassa ja suhtaudutte tilanteeseen kanssamme asianmukaisella vakavuudella – juontajiemme terveydentilan spekuloinnit ja kommentoinnin voi jättää sikseen, Suomipopilta todettiin.

Lue myös: Radioskandaali! Tuukka Ritokoski juonsi suoraa Radio Suomipopin lähetystä tukevassa humalassa: "Älkää antako fuduja" - sisältöjohtaja: "Tuukka on rikkonut useampaa sääntöä!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tuukka ritokoski (@tuukkari)

Lue myös: Mystisesti eetteristä kadonnut Aamulypsy palasi radioon ilman yhtä juontajaa - Jaajo Linnonmaa paljasti syyn epämääräiselle hiljentymiselle: ”Käytiin koronatesteissä”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »