fbq
Klubi
01.04.2021 05:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Pinksu Marjomaa
Tämä yksiö lyö vierailijan ällikällä! Sinkut paljaana -kaunotar Pinksu Marjomaa asuu Suomen pinkeimmässä asunnossa – kuvat ja video!
Klubi
01.04.2021 05:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Suomalaisia kuvaillaan joskus harmaiksi ja tylsiksi, mutta samaa ei voi sanoa Johanna ”Pinksu” Marjomaasta. Jo maskeeraajan lempinimestä voi päätellä, mikä on pirtsakan helsinkiläisen lempiväri.

– Pinkki on aina kulkenut mukanani. Olen pienestä pitäen ollut sellainen My Little Pony -tyttö ja tykännyt pinkistä ihan hirveästi. Mutta silloin kasarilla ja ysärillä pinkkejä vaatteita ei ollut niin paljon saatavilla, Pinksu, 41, perustelee Seiskalle.

– Sain lempinimeni ystävältäni 2000-luvun alussa, kun pinkki tuli kunnolla muotiin. Jossain vaiheessa huomasin, että viihdyn lähes pelkästään pinkeissä vaatteissa enkä enää lopulta halunnut käyttää mitään muuta nimeäkään!

Ammattimaskeeraajana työskentelevä Pinksu meikkailee mielellään myös kotonaan. Ruokapöytä muuttuu näppärästi meikkauspöydäksi.
Ammattimaskeeraajana työskentelevä Pinksu  meikkailee mielellään  myös kotonaan. Ruokapöytä muuttuu näppärästi meikkauspöydäksi.

Maalari-isä apuna

Yli 20 vuotta Pinksuna tunnettu Johanna asuu asunnossa, joka lyö vierailijan ällikällä. Koko kerrostaloyksiö on vuorattu lattiasta kattoon vaaleanpunaisella: pinkkejä pehmoleluja, koristetyynyjä, lamppuja, pyykkikasseja… Jopa palohälytin on pinkki.

– Asunto oli alun perin erivärinen, nimittäin keltainen! Olin aivan järkyttynyt. Mutta 40 vuotta maalarina työskennellyt isäni vakuutteli, että ongelma olisi helposti hoidettavissa. Ja niinhän se sitten kätevästi muuttui valkoiseksi ja pinkiksi, Pinksu iloitsee.

– Pinkki on ehdottomasti dominoivin väri, mutta halusin myös valkoista vähän rinnalle. Esimerkiksi kattolamppu olisi ollut pinkkinä liian raskas.

Johanna ”Pinksu” Marjomaalle koti on tärkeä. – Minulle koti tarkoittaa turvasatamaa ja levähdyspaikkaa, sellaista hyvän energian kotipesää.
Johanna ”Pinksu” Marjomaalle koti on tärkeä. – Minulle koti tarkoittaa turvasatamaa ja levähdyspaikkaa, sellaista hyvän energian kotipesää.

Lue myös: Amanda Harkimo ja Kelly Kalonji joutuvat paljaina treffeille - uskalias uutuussarja hätkähdyttää!

Pinksun asunnossa moni asia on maalattu pinkiksi. – Mutta tätä koristeflamingoa ei tarvinnut värjätä!
Pinksun asunnossa moni asia on maalattu pinkiksi. – Mutta tätä koristeflamingoa ei tarvinnut värjätä!

Unelmasohva Lahdesta

Kompaktin kaupunkiasunnon silmäterä on massiivinen barokkisohva, jonka valtavat pinkkipehmusteet lepäävät vitivalkoisilla rakenteilla.

– Tällainen sohva oli vuosia vain unelmana, enkä edes osannut arvata, että se tulisi vastaani vielä joskus. Mutta sitten bongasin sen sattumalta Lahdesta ja erään verhoilijan työhuoneella. Tiesin heti, että tämä on se sohva!

– Siinä kävi vielä niin onnellisesti, että sain valita kankaan ja hän maalasi muut osat valkoiseksi. Olen sohvastani ylpeä ja tosi tyytyväinen siihen, vaikka olikin vähän hinnakkaampi hankinta. Mutta kyllä kannatti.

Pinkin kodin sydän on valtava barokkisohva. – En edes ostohetkellä mitannut sitä, että mahtuuko se tänne! Jos se olisi ollut yhtään isompi, en olisi saanut sitä eteistä pidemmälle. Se oli kyllä aikamoista taiteilua, Pinksu nauraa.
Pinkin kodin sydän on  valtava barokkisohva.  – En edes ostohetkellä mitannut sitä, että  mahtuuko se tänne!  Jos se olisi ollut yhtään  isompi, en olisi saanut  sitä eteistä pidemmälle.  Se oli kyllä aikamoista  taiteilua, Pinksu nauraa.

Sängyssä nukutaan

Pinkistä asunnosta ei kuitenkaan löydy pinkkiä televisiota eikä telkkaria ylipäänsä.

– En katso telkkaria, enkä lue lainkaan uutisia. Se on oman energiani ja jaksamiseni kannalta järkevä valinta. En nimittäin näe mitään järkeä, että lukisin jatkuvasti vain huonoja uutisia. Se ei anna mitään, että on jatkuvasti paha mieli, Pinksu perustelee.

Terveellisten elämäntapojen nimeen vannova Pinksu ei käytä lainkaan alkoholia. – En ole koskaan edes maistanut sitä! Mieluummin juon vaikka teetä.
Terveellisten elämäntapojen nimeen vannova Pinksu ei käytä lainkaan alkoholia. – En ole koskaan edes maistanut sitä! Mieluummin juon vaikka teetä.

 

– Nojatuolissa voi viihtyä muutenkin kuin tapittamalla telkkaa. Muut lempipaikkani kodissani ovat pieni keittiöni, jossa tykkään hääräillä ja kirjoituspöytä, jonka äärellä kirjoitan. Sen sijaan sängyssä yleensä vain nukun, tai sitten luen.

Pinksu on viihtynyt vuodesta 2007 Helsingin kantakaupungissa sijaitsevassa pinkissä luolassaan. – Tämä on tällainen näppärä yksiö! Olen viihtynyt tässä tosi hyvin.
Pinksu on viihtynyt  vuodesta 2007 Helsingin kantakaupungissa sijaitsevassa pinkissä luolassaan. – Tämä on tällainen näppärä yksiö! Olen viihtynyt tässä tosi hyvin.

”Tykkään puhua seksistä”

Sänky on julkkismaskeeraajalle muutoinkin mieluinen paikka. Ylen Sinkut paljaana -treffiohjelmassa nähtävä Pinksu pänttää parhaillaan seksuaalikasvattajaksi.

– Se tuntuu kyllä tosi omalta jutulta. Olen aina tykännyt puhua seksistä. Toivoisin, että minusta tulisi jonain päivänä vielä tantraohjaaja. Olen kyllä muutoinkin seksuaalinen, mutta kyllä ne nuoruuden hölmöilyt on nyt hölmöilty. Laadun pitää korvata määrä.

– Tällä hetkellä olisi ihanaa tavata tuleva aviomieheni. Unelmieni mies olisi aito, rakastava, hellä, rehellinen ja sporttinen. Rakastan lihaksia. Lisäksi kumppanini saisi jo olla kasvanut henkisesti tietylle tasolle. Hänellä olisi oltava oma elämä hallussa!