fbq
Klubi
30.09.2021 05:31
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
Erikoinen makuuhuonejärjestely! Selviytyjät-tähti Daniel Lehtonen ja Eveliina-rakas esittelevät Espanjan-kotinsa – kuvat ja video!
Klubi
30.09.2021 05:31
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Tervetuloa kotiimme! Jyhkeä puinen ulko-ovi kaipaa sipauksen öljyä, sillä se narahtelee, kun Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen, 30, toivottaa Seiskaa astumaan sisään aurinkoiseen kotiinsa.

Danielin ja hänen kihlattunsa Eveliina Uosukaisen, 26, asunto on valoisa kaksio Marbellan liepeillä Espanjan Aurinkorannikolla, missä pariskunta on viihtynyt yli kolmen vuoden ajan. Moderni ja toimiva asunto sijaitsee golfkentän läheisyydessä, joten luontoa ja vehreyttä piisaa.

– Ne ovatkin tärkeitä minulle, sillä olen erityisherkkä. Kuormitun helposti, ja vaikka olen ulospäinsuuntautunut, tarvitsen vastapainoksi omaa ja luonnon rauhaa. Täällä voin lähteä koirien kanssa lenkille ja hengittää puhdasta ilmaa, Eveliina kertoo.

Avoparilla on kaksi suloista hännänheiluttajaa: vaalea mittelspitz Eddy, 5, ja musta pomeranian Dino, 4.

– Ne ovat meidän lapsiamme. Vai mitä, hauvat? Daniel urahtaa ja upottaa naamansa koirien pehmeään turkkiin.

Hauvat ovat kuin lapsia. Even sylissä pomeranian Dino, Danilla mittelspitz Eddy.
Hauvat ovat kuin lapsia. Even sylissä pomeranian Dino, Danilla mittelspitz Eddy.

Lue myös: Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen paljastaa: Näin tosi-tv-pariskunnan suhde sai alkunsa – ”Laitoin Even rakastumaan minuun”

Eve on elämäni rakkaus

Eveliina ja Daniel rakastuivat reilu viisi vuotta sitten Temptation Island -tosi-tv-sarjan myötä. Kuvausten jälkeisissä kotibileissä Dani kiinnitti huomionsa kauniiseen Eveen, ja se oli menoa kertaheitolla.

– Laitoin Even rakastumaan minuun. Sanoin silloin kaverilleni, että tuossa on tuleva vaimoni, ja niin hän onkin, Dani sanoo lempeästi.

– Minun piti ensin tajuta, että voi olla Danin kaltaisia herttaisiakin miehiä. Olin aina ihastunut vääriin kundeihin, kusipäihin tai muuten luonnevikaisiin. Kaverini joutuivat patistamaan minua, että älä ole hullu, älä ikinä luovu Danista, Eveliina muistelee hymyillen.

Kihloihin he menivät kesällä 2018 Even perhemökillä Keski-Suomessa.

– Kosin Eveä kuun loisteessa. Hän on elämäni rakkaus. Eve on aina päiväni ensimmäinen ja viimeinen ajatus.

Seiska rentouttaa Espanjassakin. Dani ja Eve nauttivat viihdeuutisista sohvalla.
Seiska rentouttaa Espanjassakin. Dani ja Eve nauttivat viihdeuutisista sohvalla.

Toimiva vuokrakoti

Espanjassa kihlapari asuu vuokralla. Taloyhtiössä on useita uima-altaita ja puutarhoja. Asunnossa on nykyaikainen keittiö, ja tilavalta parvekkeelta aukeavat vehreät maisemat.

– Meillä on sikäli erikoinen järjestely, että siirsimme sänkymme olohuoneeseen, jotta Daniel sai makuuhuoneen työtilakseen, Eveliina kertoo ja tarttuu tyynyyn.

– Tyynysota! Dani huutaa ja rakastavaiset alkavat paiskia pehmeillä pieluksilla toisiaan.

Tyynytaistelu! Daniel ja Eveliina ilakoivat Espanjan-kotinsa sängyssä. Pomeranian Dino ihmettelee ihmisolentojen mesoamista.
Tyynytaistelu! Daniel ja Eveliina ilakoivat Espanjan-kotinsa sängyssä. Pomeranian Dino ihmettelee ihmisolentojen mesoamista.

Lue myös: Temptation Islandista tuttu Eveliina Uosukainen julkaisi rohkeita kuvia: poseeraa ilman yläosaa - kuvat!

Pitkät työpäivät

Danielin ja Even makuuhuoneessa ovat Danin tietokoneet, dj-vehkeet, green screen ja muut vekottimet. Tv-esiintymisten ohella hän työskentelee kasinofirman markkinointivastaavana.

– Työtunteja saattaa kertyä päivässä kuusitoista. Tämä on ihan kunnon hommaa.

Eve puolestaan menestyy some-vaikuttajana. Lisäksi hän avasi espanjalaisen yhtiökumppaninsa kanssa Winteka-nimisen vaatekaupan. Kauppa toimii sekä verkossa että fyysisesti Fuengirolan keskustassa.

– Myymme second hand -vaatteita, mutta tuomme myös uusia tyylikuteita Italiasta. Vaateala on intohimoni!

Daniel omi makuuhuoneen työtilakseen. Hän työskentelee markkinoinnin parissa.
Daniel omi makuuhuoneen työtilakseen. Hän työskentelee markkinoinnin parissa.

Tukiverkko piti rakentaa

Molemmat rakastavat matkailua. He sanovat suoraan, että Suomen kaamos, pimeys ja kulttuuri alkoivat sapettaa jo vuosia sitten. Siksi muutto aurinkoon oli lopulta päätöksenä helppo, vaikka ensialkuun asuminen ulkomailla osoittautuikin haastavaksi.

– Olimme olleet paljon Kanarialla, mutta manner-Espanja tuntui fiksummalta sijainnilta. Muistan, kuinka ajelimme viikon päivät eri alueita Aurinkorannikolla läpi. Aloitimme Torremolinoksesta ja tulimme alaspäin kaupunki kerrallaan, Daniel sanoo.

– Lopulta ihastuimme tähän Marbellan esikaupungin rauhallisuuteen ja tyylikkyyteen. Täällä on turvallista ja vehreää. Lähellä on lempirantaklubimmekin, Nikki Beach, Eve jatkaa.

Ensimmäinen vuosi oli kuitenkin rankka.

– Oli yllättävän hankala asettua uuteen maahan. Ihan kuin syntyisi uudelleen. Piti rakentaa turvaverkko, löytää uudet ystävät ja läheiset. Se otti voimille. Painoimme paljon töitä, ja päätimme olla antamatta periksi. Halusimme juurtua Espanjaan.

Vuokrakaksion tilavalta terassilta aukevat vehreät maisemat Välimerelle saakka.
Vuokrakaksion tilavalta terassilta aukevat vehreät maisemat Välimerelle saakka.

Nyt arki rullaa

Espanjassa Daniel ja Eveliina vakuuttavat viihtyvänsä mainosti. Molemmat tekivät kovasti töitä luodakseen toimivan tukiverkoston. Eve käytti sosiaalisen median kanavia ja pääsi tutuntuttujen kautta piireihin. Daniel paiski aluksi suomalaisessa palvelukeskuksessa Fuengirolassa hommia ja tutustui sitä kautta ihmisiin.

Kolmen vuoden jälkeen avoparilla on hyvä kaveriporukka ja arki rullaa.

– Treenaamme yhdessä, käymme suppailemassa ja kuntosalikorttikin olisi tarkoitus syksyllä hankkia, he listaavat.

Keittiön liesikupua peittävät matkoilta kerätyt magneetit.  – Tykkäämme reissata, pari sanoo.
Keittiön liesikupua peittävät matkoilta kerätyt magneetit.  – Tykkäämme reissata, pari sanoo.

Lue myös: Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen avautuu Selviytyjät-kokemuksestaan: Jouduin esittämään, että kaikki on kunnossa

Dani laihduttaa taas

Danielilla yrittää pudottaa koronakilojaan. Hän sai tiputettua Suurin pudottaja -tv-ohjelmassa neljässä viikossa yksitoista kiloa, mutta niitä on tullut takaisin. Selviytyjissä taas Dani tankkasi tonnitolkulla kaloreita ennen viime kevään kuvauksia, jotta selviäisi vähällä ravinnolla saarella.

– Niitäkin kiloja ja kaloreita taitaa vielä vatsassa näkyä, Dani nauraa.

– Hiljaa hyvää tulee. Suunta on kuitenkin vakaasti alaspäin. Siis vaa’alla!

Eve on iloinen miehensä kuntoponnisteluista.

– On hyvä, että Dani on nyt tosissaan kohentamassa kuntoaan. Itsekin laitoin elämäntapani taannoin uusiksi, ja se todella kannatti.

– Teemme terveellistä ruokaa etenkin nyt, kun Danikin on kuntokuurilla, Eve kertoo.
– Teemme terveellistä ruokaa etenkin nyt, kun Danikin on kuntokuurilla, Eve kertoo.

Menetimme tonneja

Kevättalvella 2020, juuri ennen koronapandemian puhkeamista, avopari toteutti unelmansa ja lomaili Balilla. Kaakkois-Aasiassa sijaitseva paratiisisaari oli aluksi upea kokemus.

– Meidän oli tarkoitus viettää siellä yli kuukausi. Sitten tuli pandemia ja kaikki meni sekaisin. Jäimme Balille jumiin. Yritimme epätoivoisesti päästä saarelta pois. Lentoja vaihdettiin ja maksettiin ja veivattiin ja maksettiin lisää ainakin kymmenen kertaa, rakastavaiset puistelevat päätään.

– Kun lopulta pääsimme pois, koko hääkassamme oli kirjaimellisti palanut ilmaan. Meillä tuhraantui tonnikaupalla rahaa siihen, että saimme paluulennon järjestettyä. Vakuutusyhtiöstä ei ollut apua, ja vaikka saimme jopa Suomen suurlähetystöstä apua, mikään ei tuntunut riittävän.

Dani je Eve aikovat naimisiin, kunhan saavat hääkassan kerättyä uudelleen. Koti tuli Espanjan tyyliin valmiiksi kalustettuna.
Dani je Eve aikovat naimisiin, kunhan saavat hääkassan kerättyä uudelleen. Koti tuli Espanjan tyyliin valmiiksi kalustettuna.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen rakkaustilitys: Pakkoero Evestä ahdisti!

Häistä kaksi visiota

Niinpä vuodelle 2020 suunnitellut häät jäivät pitämättä Balin koronasotkun takia. Siitä asti nuoripari on säästänyt uutta hääkassaa, sillä naimisiin he ovat päättäneet mennä.

– Meillä on nyt kaksi visiota: joko pidämme isot häät ja kunnon pirskeet Suomessa ja Espanjassa tai sitten vain intiimit pienen piirin häät jossain eksoottisen romanttisessa paikassa. Katsotaan, miten maailma makaa ensi vuonna!

Vauvoja ei ole tiedossa.

– Niiden aika ei ole vielä. Kunhan ensin päästäisiin naimisiin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »