fbq
Klubi
06.02.2020 06:30
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press
Tiffany Cromwell ja Valtteri Bottas
Valtteri Bottaksen ja australialaisen Tiffany Cromwellin suhde kukoistaa – katso ensimmäiset yhteiskuvat!
Klubi
06.02.2020 06:30
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press

Huippu-urheilun uusi superpari Valtteri Bottas, 30, ja Tiffany Cromwell, 31, liikkuvat jo varsin avoimesti yhdessä eivätkä juurikaan enää peittele suhdettaan. Seiska onnistui ikuistamaan kyyhkyläiset ensimmäisiin yhteiskuviin juuri ennen uuttavuotta.

F1-tähti Valtteri tunnetaan intohimoisena pyöräilijänä, joten ammattipyöräilijä Tiffanyn kanssa ei ole yhteisestä harrastuksesta pulaa. Pari myös kilpailee yhdessä, sillä Valtteri osallistui Adelaiden lähellä sijaitsevan Glenelgin-kaupungissa järjestettyyn pyöräilytapahtumaan.

Seiska paljasti marraskuussa Valtteri ja Emilia Bottaksen avioeron. Uimarinakin menestynyt ex-vaimo on nyt ottanut takaisin tyttönimensä Pikkaraisen.

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell

 

Kannusti kesämekossa

Tiffany voitti oman sprinttikisansa, mutta läsnäolijoiden mukaan Valtteri hävisi ainakin kolmella kierroksella sarjansa voittajalle. Huomionarvoista oli kuitenkin, että Tiffany ja Valtteri eivät enää peittele lämpimiä välejään. Kaksikko liikkui alueella tiiviisti yhdessä toisiaan kannustaen.

Valtteri piti kättään lempeästi Tiffanyn olkapäällä, kun Valtterin nimeä kantavaan lippikseen sonnustautunut Tiffany antoi miehelleen taktisia neuvoja.

Ohueen kesämekkoon pukeutunut Tiffany kannusti villisti Valtteria ja napsi tästä valokuvia perhealbumiin.

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell

 

Tikattiin viikonloppuna

Viime viikonloppuna Tiffany kilpaili jälleen Australiassa. Kaunotar kaatui 65 kilometrin tuntivauhdissa, ja hänen käteensä ommeltiin tikkejä.

Tiffany julkaisi pian kolarin jälkeen Instagramissa videon, jossa hän laskeutuu Nizzan lentoasemalle. Hän julkaisi myös kuvan Valtterista, joka tuli häntä vastaan komealla Mersullaan. 

– Kaikki on paremmin nyt. Paranen tästä pikavauhtia, Tiffany kirjoitti valokuvaan, jossa hymyilevä Valtteri istuu Mersunsa ratissa.

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell