fbq
Klubi
10.10.2019 05:32
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto ja Nelonen Media
Erika Helin bikineissä.
Playboy-seksipommi Erika Helin Turkin lämmössä! Tulikuumat rantakuvat!
Klubi
10.10.2019 05:32
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto ja Nelonen Media

Miss Suomi 2018 -finalistina julkisuuteen ponnahtanut Erika Helin, 25, päätti jättää misseilyn taakseen, kun suostui loppukesästä Portugalin Playboy-lehden rohkeisiin alastonkuviin. Kuvat julkaistaan marraskuun numerossa.

– Kuviin suostuminen tuntui luonnolliselta, sillä koen vartaloni olevan tehty rohkeita kuvia varten. Olen haaveillut lehdessä poseeraamisesta jo vuosia, mutta haave sai odottaa sen aikaan, kun osallistuin missikilpailuihin, Erika kertoo.

Hän ei voi enää osallistua kauneuskilpailuihin Suomessa tai maailmalla, koska useimpien kisojen ehtona on, että kilpailija ei saa olla poseerannut alastonkuvissa.

Alastomuus ei ole koskaan ollut Erikalle ongelma.

– Viihdyn nakuna! Voisin tässä ravintolan terassillakin olla yläosattomissa, mutta siitä saattaisi tulla sanomista, kaunotar kertoo Seiskalle Turkin lämmössä.

– Poseerasin ensimmäistä kertaa alasti kuvaajalle Playboyn kuvauksissa. Kuvaustilanne oli rento ja mukava, Erika kertoo.
– Poseerasin ensimmäistä kertaa alasti kuvaajalle Playboyn kuvauksissa. Kuvaustilanne oli rento ja mukava, Erika kertoo.

 

Lue myös: Playboyssa nakuileva missikaunotar Erika Helin veti tiukan rajan: ”En koskaan lähtisi pornovideoihin!”

Teen omat päätökseni

Alastonkuvista Erika on saanut ainoastaan positiivista palautetta sukulaisilta ja ystäviltä.

– Kukaan ei ole uskaltanut sanoa minulle mitään negatiivista. Vanhempien kanssa en ole edes jutellut asiasta, sillä he ovat antaneet minun jo vuosia tehdä omat päätökseni. Siskoille kerroin, että lähden kuviin.

Kuvia varten Erika teki meikin ja hiukset itse, jotta olisi tyytyväinen tyyliinsä.

– Olen hyvä meikkaaja.

Hän myöntää, ettei pyytänyt kuvista rahallista korvausta.

– Halusin tehdä kuvat, joten en pyytänyt mitään palkkiota.

Lue myös: Hot! Playboy-kuvaaja julkaisi ensimmäisen otoksen missikaunotar Erika Helinistä - nyt ei todellakaan peitellä mitään!

Härskejä viestejä

Erika myöntää saaneensa miehiltä runsaasti viestejä kerrottuaan suostuneensa Playboyn kuviin.

– Joukkoon mahtuu myös muutama härski viesti. Olen kuitenkin säästynyt peniskuvilta ja miesten ikäviltä ehdotuksilta.

Erika kertoo varautuneensa siihen, että saisi hölmöjä kommentteja enemmänkin kuin niitä lopulta tuli.

– Olen kuitenkin saanut vain muutaman "Rintasi roikkuvat, tarvitsisitko rintaleikkausta?" -kommentin. En jää missään tilanteessa hiljaiseksi, vaan sanon tuollaisille tyypeille takaisin. Tuollaiset kommentit ovat asiatonta käytöstä.

Erika haukuttiin vuoden 2018 Miss Suomi -kiertueen aikana silikonitissihirviöksi. – Tuntuu huvittavalta, jos jengi luulee, että tällaisen kropan saa vain leikkaamalla. Minulle on kuitenkin suotu hyvät geenit.
Erika haukuttiin vuoden 2018 Miss Suomi -kiertueen aikana silikonitissihirviöksi. – Tuntuu huvittavalta, jos jengi luulee, että tällaisen kropan saa vain leikkaamalla. Minulle on kuitenkin suotu hyvät geenit.

 

Lue myös: Oho, missikaunotar Erika Helin poseeraa alasti Playboy-lehdelle! Katso rohkeat kuvat - toinen poistettiin jo Instagramista!

Epäsoveliaita ehdotuksia

Playboy-kuviin suostumisen jälkeen valokuvaajat ovat lähestyneet Erikaa yhteistyöehdotuksin.

– He olettavat, että olen valmis poseeraamaan kaikille alasti. Se ei kuitenkaan mene niin, sillä olen tarkka, kenen kuviin suostun.

Erika haluaa tuntea alastonkuvia tekevän kuvaajan.

– Silloin pystyn luottamaan, että kuvat menevät juuri siihen tarkoitukseen, mistä on sovittu.

Erika myöntää, että vastaan on tullut myös tilanteita, jossa kuvaaja on rikkonut hyvän maun rajan käytöksellään.

– Olen välttynyt seksuaaliselta ahdistelulta. Olen joutunut muutaman kerran kuitenkin sanomaan kuvaajalle, että nyt hän haluaa kuviin jotain sellaista, mistä emme ole sopineet etukäteen.

–Kesken vaatekuvausten ei ole soveliasta ehdottaa, että poseeraisin alasti.

Erika on kiinnostunut myös jatkossa poseeraamaan Playboy-lehden sivuilla.

– En ole kuitenkaan aloittanut jatkoneuvotteluita, sillä haluan ensin nähdä Portugalin Playboyn kuvat. Olisihan se hienoa päästä Jenkkien Playboyhin.

Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.
Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.

 

Lue myös: Suomen seksikkäin insinööri Erika Helin nauttii täysin rinnoin kesästä! Yläosattomissa laiturin nokassa: Voitko kääntyä toisin päin?

Olin hermoromahduksen partaalla!

Erika lähti Turkin-kuvausmatkan jälkeen lomalle Kreikkaan.

– Tarvitsin lomaa, koska olin hektisen kevään ja kesän jälkeen hermoromahduksen partaalla. Ilmoitin töihin viikon lomasta. Se teki hyvää.

Elämä uusiksi

Erikan elämä muuttui Miss Suomi -kilpailuun osallistumisen jälkeen. Hän muutti pian kisojen jälkeen Jyväskylästä Helsinkiin.

– Ystäväpiirini on mennyt muuton myötä uusiksi. Missifinalisteista on tullut minulle läheisiä ystäviä, joiden kanssa vietän runsaasti aikaa.

Seiska uutisoi kesän lopussa Erikan eronneen Leijonien kultajuhlissakin esiintyneestä räppäri Gettomasasta. Hän ei halua puhua päättyneestä suhteesta mutta myöntää olevansa vapailla markkinoilla.

– En kuitenkaan etsimällä etsi ketään. Uskon, että se oikea tulee vastaan, kun aika on oikea.

– Minulla ei ole kumppanin suhteen mitään kriteereitä, mutta olisihan se kiva, että miehellä olisi samanlaisia intohimon kohteita ja tähtäin korkealla.

Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.
Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.

 

Lue myös: Muutto tuhosi parisuhteen! Missi Erika Helinin ja räppäri Gettomasan sokkieron taustat!

Osallistuin deittisarjaan

Erika on uskaltanut tehdä elämässään aina rohkeita liikkeitä. Hän osallistui ennen Miss Suomi -kilpailua Sara Siepin juontamaan Paratiisihotelli-ohjelmaan.

– Ilmoitin työnantajalleni ennen ohjelmaa, että tarvitsen palkattoman vapaan tai muuten otan loparit, Erika täräyttää.

Hän ei kadu ohjelmaan osallistumista, vaikka ei siitä halunnut Miss Suomi -kilpailun aikoihin puhua.

– Se johtui pitkälti siitä, etten halunnut etuliitteeni olevan paratiisi-Erika tai povipommi-Erika. Se, mitä olen ollut viisi vuotta sitten, ei kerro millainen olen nykyään. Nyt olen mielelläni Playboy-kaunotar.

Erika Helin (toinen oik.) nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna  2015.
Erika Helin (toinen oik.) nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna  2015.

 

Erika katsoi viime kesänä Paratiisihotelli-sarjan Miss Suomi -kilpailusta tutun perintöprinsessan Eevi Ihalaisen kanssa.

– Se oli osaltani tylsä ohjelma, koska en tehnyt juuri mitään. Kaikki muut olivat voimakkaita persoonia. Olen kovaääninen, mutta muihin sarjan sinkkuihin verrattuna hienotunteisempi ja herkempi.

– En halunnut myöskään loukata ketään tai haukkua muita. Moni kisaajista sortui haukkumaan toistensa ulkonäköä ja puhetyyliä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »