fbq
Klubi
13.11.2020 05:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Luksusmerkkejä vaikka muille jakaa! Instagram-povipommi Pasha avasi kotinsa oven Seiskalle: Ei ongelmaa maksaa 5 000 euroa laukusta!
Klubi
13.11.2020 05:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Helsingille koitti aikainen joulu, kun runsaiden luomumuotojensa vuoksi jumaloitu Pasha Pozdniakova, 21, muutti kaupunkiin kesän lopulla.

Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha päivittää kuulumisiaan yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen kaksiosta, josta avautuu upeat merenrantamaisemat.

Moni poikamies mielisi kylään kaupungin kurvikkaimman kaunottaren luo. Nyt kunnian on saanut Seiskan reportteri, jonka blondi kutsuu ilomielin kotiinsa.

– Astu vain peremmälle! Mutta älä sitten missään nimessä kirjoita juttuun tarkkaa osoitetta. Maailma on täynnä kaikenlaisia kyttääjiä, enkä halua heitä tänne oveni taakse pyörimään, tomera Pasha paasaa.

Lue myös: Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu Instagram-tähti Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden" - katso tulinen video!

Ikkunat auki ilman verhoja

Seiska luonnollisesti kunnioittaa sometähden yksityisyyttä. Uuden asunnon sijainnista sanottakoon Pashan luvalla kuitenkin sen sijaitsevan eteläisessä Helsingissä erään kuuluisan tornihotellin varjossa.

– Joskus mietin, mitä kaikkea hotellivieraat mahtavatkaan nähdä. Asunnossani on nimittäin aika suuret ikkunat, Pasha nauraa.

– Olen myös niin hullu, että nukun joka yö ikkunat auki, talvellakin. Menen aina alasti nukkumaan, joten herätessäni tulee kauhea kiire etsiä vaatteet. Savonlinnassa se oli vielä ihan ok, mutta täällä Helsingissä väkeä on paljon enemmän.

Lue myös: Hinkit suuremmat kuin koripallo! Näillä herkkukuvilla suomalainen povipommi Pasha, 21, kauppaa K18-materiaaliaan!

– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.
– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.

Olen loistava kokki

Ikkunat ovat tosiaankin hyvin avarat. Ei siis pidä ihmetellä, mikäli jokin rahtilaiva karahtaisi karille kapteenin keskittymisen herpaantumisen vuoksi. Ajatuksen kuullessaan Pashaa alkaa naurattaa.

– Voi ei! Ehkä minun on sitten suljettava makuuhuoneeni verhot, hän virnistää.

– Makuuhuone on lempipaikkojani asunnossani. Toki pidän olohuoneestakin, siellä on televisio. Olen myös kova kokkailemaan. Sanon suoraan, että olen todella hyvä laittamaan ruokaa! Tosin korona-aikana olen syönyt ehkä liiankin paljon.

Lue myös: Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä luomukurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki. Korona-aikana olen kokkaillut niin paljon kaikkea hyvää, että nyt on pakko alkaa laihduttaa!
– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki. Korona-aikana olen kokkaillut niin paljon kaikkea hyvää, että nyt on pakko alkaa laihduttaa!

Yritän laihduttaa

Venäläistaustainen sydäntensärkijä yllättää ilmoittamalla, ettei ole täysin tyytyväinen vartaloonsa. Hän harmittelee nauttivansa kokkailuistaan ja Helsingin ravintolatarjonnasta niin paljon, että kesällä kertyi useita kiloja.

– Kun kaverini ovat houkutelleet kuntosalille, olen monesti kieltäytynyt ja tilannut mieluummin hampurilaisia kotiin. Rakastan roskaruokaa! Nyt jääkaapistani kuitenkin löytyy runsaasti kasviksia, Pasha näyttää.

– Yritän laihduttaa, mutta joudun viettämään yhä enemmän aikaa tietokoneella. Aloitin nimittäin tietokonepelaamisen livelähetykset netissä. Jostain syystä monia tuntuu kiinnostavan katsella, kun pelaan makuuhuoneessani.

Lue myös: Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!

Pasha on pelinainen.   – Jokainen tyttö on varmaan joskus pelannut Simsiä, mutta tällä hetkellä ilahdutan seuraajiani GTA:lla. Teen päivittäin livelähetyksiä Twitchissä.
Pasha on pelinainen. – Jokainen tyttö on varmaan joskus pelannut Simsiä, mutta tällä hetkellä ilahdutan seuraajiani GTA:lla. Teen päivittäin livelähetyksiä Twitchissä.

Punastuu kylpytakissa

Kaksion kruunaa kylpyhuone, josta löytyy koko kodin sydän: sauna.

– Kerroinhan Seiskalle jo Savonlinnassa olevani saunahullu! Minun on päästävä saunomaan kerran päivässä, Pasha innostuu ja kietoutuu yhdessä hujauksessa Marimekon kylpytakkiin.

Pian kiuas alkaa lämmetä.

– Olen onnentyttö, kun minulla on varaa asua tällaisella arvoalueella Helsingissä näin hienossa kämpässä! Toki ikävöin Savonlinnaa ja siellä asuvia kavereita, mutta onneksi siskoni vierailee täällä usein.

Entä vieraileeko täällä sinuun romanttisesti yhdistetty räppäri Gettomasakin?

– Äsh, nyt teidän täytyy lähteä. Sauna odottaa, punastunut Pasha huikkaa.

Lue myös: Gettomasaan yhdistetty Instagram-povipommi Pasha: ”Keksin keinon, etteivät miehet tuijota suuria rintojani!”

Pasha Pozdniakovan  arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.
Pasha Pozdniakovan arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.

Olen vihdoin suomalainen!

Muutto Savonlinnasta Helsinkiin ensimmäiseen omaan kotiin oli Pashalle suuri elämänmuutos. Vielä sitäkin mieluisampaa oli saada ilouutisia valtiolta.

– Minusta tuli Suomen kansalainen! Minut hyväksyttiin vihdoinkin, Pasha huokaa.

– Se oli hyvin pitkä prosessi, kansalaisuuden saaminen kesti kahdeksan vuotta. Tämä oli toivottu uutinen, sillä jossain vaiheessa olin jo varma, ettei minua ja perhettäni huolita tänne lainkaan.

Lue myös: Instagram sensuroi! Räppäri Gettomasaan yhdistetty savonlinnalaiskaunotar Pasha on tunnettu hillittömistä kurveistaan – kuvat!

Pitkä odotus on vihdoin ohi: neiti Pozdniakova on nyt virallisesti suomalainen.  – Jääkiekossa kannatan aina Leijonia enkä Venäjää, kaksoiskansalainen vakuuttaa.
Pitkä odotus on vihdoin ohi: neiti Pozdniakova on nyt virallisesti suomalainen.  – Jääkiekossa kannatan aina Leijonia enkä Venäjää, kaksoiskansalainen vakuuttaa.

Valtava helpotus

Kolme vuotta sitten Podzniakovan perhettä kohtasi takaisku, kun he saivat kielteisen päätöksen pysyvästä oleskeluluvasta. Pashan mukaan se oli suoranainen sokki vuosia Savonlinnassa asuneelle yrittäjäperheelle.

– Vanhempani ovat maksaneet tänne kauheasti veroja, he ovat hyvin ahkeria ja ostaneet useita kiinteistöjäkin. Olen käynyt täällä koulut, opetellut kielen ja työskennellyt Olavinlinnassa sekä hammasasemalla, missä pesin työvälineitä. Se oli rankkaa.

– Kun kaiken sen jälkeen sain kielteisen päätöksen, iski kolmen vuoden masennus. En jaksanut deittailla, itkin vain ja mietin, etten koskaan kelpaisi Suomelle.

– Voitte kuvitella, miten iloinen olen nyt, kun olen virallisesti suomalainen!

Lue myös: Entistä uhkeampi! Valtavat luomurinnat ovat pullahtaa pienestä silkkimekosta – tältä yksi Suomen suosituimmista Instagram-malleista näyttää nykyään

Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.
Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.

Kannustaa Leijonia

Uunituore Suomen passi kireässä takataskussaan Pashan kelpaa matkustella rinta rottingilla. Hän aikoo tehdä niin koronasta huolimatta.

– En ole nimittäin nähnyt mummoani Petroskoissa kolmeen vuoteen. Kun ei enää tarvitse stressata lupapäätöksistä, aion ehdottomasti matkustaa Venäjälle. Käyn kenties myös Dubaissa, sillä onhan tämä Helsingin pimeys masentavaa.

– Mutta ei hätää, aion kyllä kannustaa Leijonia jääkiekossa! Miellän itseni nykyään enemmän suomalaiseksi kuin venäläiseksi, kaksoiskansalainen kiljahtaa.

Myös pensseli pysyy Pashan kädessä. – Moni ei arvaakaan, miten taiteellinen olen!
Myös pensseli pysyy Pashan kädessä. – Moni ei arvaakaan, miten taiteellinen olen!

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »