Seiskan tilaaja, osallistu äitienpäiväarvontaan!

kilpailut | 21.04.2021 09:00

Seiska järjestää äitienpäivän kunniaksi arvonnan, jossa palkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti Viherpeukaloiden verkkokauppaan. Lahjakortilla voit valita 500 euron arvosta kasveja ja muita verkkokaupan valikoimassa olevia tuotteita kotiin, parvekkeelle ja puutarhaan! Nyt jos koskaan on aika nauttia kukista ja puista, pensaista ja perennoista!

Arvontaan osallistuminen on helppoa! Täytä 9.5. mennessä alle yhteystietosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät Seiska-lehden osoitekentästä tai Seiskan laskusta. Arvontapäivä on 11.5.2021.

Seiskan äitienpäiväarvonnan säännöt:
Seiskan äitienpäiväarvontaan osallistuvat ne Seiskan tilaajat, jotka ovat osallistuneet arvontaan tällä verkkosivulla 9.5.2021 klo 23.59 mennessä, joiden Seiska-lehden tilaus on voimassa arvontapäivänä ja jotka ovat täyttäneet alla olevaan lomakkeeseen yhteystietonsa sekä asiakasnumeronsa. Arvontapäivä on 11.5.2021. Arvontaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset Seiskan tilaajat. Aller Median henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Seiskan äitienpäiväarvonnan palkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti Viherpeukaloiden verkkokauppaan. Lahjakortilla voi ostaa Viherpeukaloiden verkkokaupan valikoimassa olevia tuotteita. Voitosta ilmoitetaan voittajalle sähköpostitse ja lahjakortti toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Aller Media on maksanut arpajaisverot.

Arvonnan säännöt näet kokonaisuudessaan tästä.
Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

Osallistumalla kilpailuun vahvistat hyväksyväsi kilpailun säännöt. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Aller-konsernin tietosuojaselostetta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!