Seiska ja kesä! Osallistu Seiskan kesäkuva-arvontaan!

Seiska ja kesä! Osallistu Seiskan kesäkuva-arvontaan!

kilpailut | 30.06.2021 10:00

Millainen on Sinun seiskamainen kesäsi? Lähetä meille viimeistään 12.8. kuva, jossa näkyy sekä Seiska että kesä, eli seiskamainen kesä! Kaikkien kesäisen Seiska-kuvan lähettäneiden kesken arvotaan 350 euroa puhtaana käteen! Jos arpaonni suosii Seiska-lehden tilaajaa, voittosumma tuplataan! Eli Seiskan tilaajana voit voittaa 700 euroa puhtaana käteen! Arvontapäivä on 13.8.2021. Lue alla olevat arvonnan säännöt ja osallistu! Huom! Kuvan maksimikoko on 5 Mb!

Seiskan kesäkuva-arvonnan säännöt
Seiskan kesäkuva-arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka ovat viimeistään 12.8.2021 lähettäneet tämän arvontasivun kautta Seiskalle itse ottamansa kesäisen Seiska-kuvan, omat yhteystietonsa sekä, jos kyseessä on Seiska-lehden tilaaja, asiakasnumeronsa. Asiakasnumero löytyy Seiskan takakannesta osoitetietojen yhteydestä. Huomaa, että lähetetyssä kuvassa ei saa näkyä tunnistettavia ihmisiä. Kuvan maksimikoko on 5 Mb. 

Kaikkien kesäisen Seiska-kuvan, yhteystietonsa ja mahdollisen Seiskan asiakasnumeronsa lähettäneiden kesken arvotaan 350 euroa puhtaana käteen. Jos arpaonni suosii Seiskan tilaajaa, voittosumma tuplataan, ja arvottu voittaja saa 700 euroa puhtaana käteen. Arvontapäivä on 13.8.2021.
Seiskan toimituksen valitsemat, kesäkuva-arvontaan lähetetyt kuvat julkaistaan Seiska-lehdessä sekä mahdollisesti myös Seiskan sosiaalisen median kanavissa ja Seiskan verkkosivuilla ilman erillistä korvausta. Kuvan yhteydessä julkaistaan myös kuvan lähettäjän etunimi ja kotipaikkakunta. Lähettämällä kuvasi tähän arvontaan hyväksyt Seiskan kesäkuva-arvonnan säännöt, Seiskan arvontojen yleiset säännöt sekä sen, että Seiska-lehti saa käyttää lähettämääsi kuvaa näissä arvontasäännöissä tarkoitetulla tavalla. Kuvaajalla säilyvät edelleen kuvaan liittyvät muut oikeudet.  
Lähettämällä kuvasi tähän arvontaan vakuutat, että olet itse ottanut lähettämäsi kuvan.  Aller Media Oy on maksanut arpajaisverot. Aller Media Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Arvontaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt.

Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

Osallistumalla kilpailuun vahvistat hyväksyväsi kilpailun säännöt. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Aller-konsernin tietosuojaselostetta

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!