fbq
Pureeko renttucharmi, rasvatut lätkälanteet vai filmitähden karisma? Kuka näistä julkkiskomistuksista on kuumin kesäkolli? | Seiska
Kilpailut
23.06.2021 12:35
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Kesäkollit
Pureeko renttucharmi, rasvatut lätkälanteet vai filmitähden karisma? Kuka näistä julkkiskomistuksista on kuumin kesäkolli?
Kilpailut
23.06.2021 12:35
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Kilpailu on päätynyt

Seiska etsii Suomen sexyintä kesäkollia. 

Valitse suosikkisi alla olevista ehdokkaista ja osallistu arvontaan. Osallistujien kesken arvotaan 250 euron arvoinen Huippukivan lelupaketti suven kuumiin hetkiin.

Äänestys on artikkelin lopussa. Tutustu alla ehdokkaisiin!

1. Niklas Hagman, 41

Rasvatut lätkälanteet  Entinen lätkätähti sai kansan haukkomaan henkeään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viime syksynä. Niklaksen rasvatut lanteet ja itsevarmat liikkeet nostivat hänet Helsingin tavoitelluimmaksi poikamieheksi. Kaiken kukkuraksi entinen ammattijääkiekkoilija on vapailla markkinoilla erottuaan Piritta Hagmanista vuonna 2018.
Rasvatut lätkälanteet
Entinen lätkätähti sai kansan haukkomaan henkeään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viime syksynä. Niklaksen rasvatut lanteet ja itsevarmat liikkeet nostivat hänet Helsingin tavoitelluimmaksi poikamieheksi. Kaiken kukkuraksi entinen ammattijääkiekkoilija on vapailla markkinoilla erottuaan Piritta Hagmanista vuonna 2018.

 

2. Antti Reini, 56

Renttucharmi puree yhä  Jo vuosia Antti on säväyttänyt charmikkaalla ja renttumaisella olemuksellaan, ja kuten viini, hän vain paranee vanhetessaan. Muun muassa salitreeniä harrastava näyttelijä on julkaissut myös omaa musiikkia. Mikäs sen viehättävämpää kuin laulava mies?
Renttucharmi puree yhä
Jo vuosia Antti on säväyttänyt charmikkaalla ja renttumaisella olemuksellaan, ja kuten viini, hän vain paranee vanhetessaan. Muun muassa salitreeniä harrastava näyttelijä on julkaissut myös omaa musiikkia. Mikäs sen viehättävämpää kuin laulava mies?

 

3. Lauri Tilkanen, 33

Tinderin tavoitelluin?  Viime kesänä pitkäaikaisesta puolisostaan Pamela Tolasta eronneen Laurin huhutaan löytyvän deittisovellus Tinderistä. Näyttelijäkomistuksella varmasti vientiä riittää, sillä tästä miehestä ei karisma ihan heti lopu kesken.
Tinderin tavoitelluin?
Viime kesänä pitkäaikaisesta puolisostaan Pamela Tolasta eronneen Laurin huhutaan löytyvän deittisovellus Tinderistä. Näyttelijäkomistuksella varmasti vientiä riittää, sillä tästä miehestä ei karisma ihan heti lopu kesken.

 

4. Markku Pulli, 33

Nöyrä säihkysilmä  Big Brotheristakin tutun Salkkarit-tähden säihkyvät silmät ja hellyyttävä olemus ovat hurmanneet jo puoli valtakuntaa. Markku suhtautuu itse suosioonsa nöyrästi, mikä lisää hänen vetovoimaansa entisestään!
Nöyrä säihkysilmä
Big Brotheristakin tutun Salkkarit-tähden säihkyvät silmät ja hellyyttävä olemus ovat hurmanneet jo puoli valtakuntaa. Markku suhtautuu itse suosioonsa nöyrästi, mikä lisää hänen vetovoimaansa entisestään!

 

5. Niko Saarinen, 34

Sokaisee hymyllään  Vastikään miesystävästään eronnut Niko viettää sinkkukesää! Tosi-tv-konkariherra kerää ympärillään suitsutusta muun muassa aidosta ja hulvattomasta sometarinoinnistaan. Selviytyjissä taistelutaitojaan esitellyt komistus sokaisee vastaantulijat upealla hymyllään!
Sokaisee hymyllään
Vastikään miesystävästään eronnut Niko viettää sinkkukesää! Tosi-tv-konkariherra kerää ympärillään suitsutusta muun muassa aidosta ja hulvattomasta sometarinoinnistaan. Selviytyjissä taistelutaitojaan esitellyt komistus sokaisee vastaantulijat upealla hymyllään!

 

6. Janne Kataja, 41

Naurettavan karismaattinen  Janne on vuosien varrella tehnyt nimeä niin juontajana, näyttelijänä kuin stand up -koomikkonakin. Jannen valovoimainen karisma toimii. Miehen humoristinen ote ja rennon letkeä olemus takaisivat varmasti unohtumatonta kesäillan seuraa.
Naurettavan karismaattinen
Janne on vuosien varrella tehnyt nimeä niin juontajana, näyttelijänä kuin stand up -koomikkonakin. Jannen valovoimainen karisma toimii. Miehen humoristinen ote ja rennon letkeä olemus takaisivat varmasti unohtumatonta kesäillan seuraa.

 

7. Pete Parkkonen, 31

Tihkuu seksiä  Pihtipuutalainen tihkuu seksiä ja osaa ottaa esiintyessään lavan haltuun. Alkuvuodesta Sukuni salat -ohjelmassa selvisi, että Peten tummat piirteet ovat alkujaan Karibialta. Ei ihme, että tätä muusikkoa katsoessasi tiedät, että kohta sataa!
Tihkuu seksiä
Pihtiputaalainen tihkuu seksiä ja osaa ottaa esiintyessään lavan haltuun. Alkuvuodesta Sukuni salat -ohjelmassa selvisi, että Peten tummat piirteet ovat alkujaan Karibialta. Ei ihme, että tätä muusikkoa katsoessasi tiedät, että kohta sataa!